aktuális híreink

Beköltöztünk!

Kezd megtelni élettel a Honvéd új utánpótlásközpontja

2018-12-20 14:54:00

„Nagyon szép itt minden, sokkal jobb, sokkal modernebb! A pályák, a körülmények, több a hely a szobákban, sőt még az ágy is kényelmesebb” – ujjongtak a Magyar Futball Akadémia növendékei, miután az irodai dolgozók után a héten az MFA-játékosok és edzőik is birtokba vehettek a Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótláscentrumot, ahol minden igényt kielégítő körülmények között fejlődhetnek a gyerekek. Csapataink közül egyébként először az U16-os gárda edzett az új centrumban, míg az első – edzésen szerzett – gól Páll Zsombor nevéhez fűződik.

Az utánpótlásközpont ünnepélyes átadója november 22-én volt, amikor Orbán Viktor miniszterelnök adta át hivatalosan a komplexumot, december derekán pedig jöhetett a költözés, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is örömmel fogadtak, hiszen modern létesítményben, korszerű körülmények között lehet majd dolgozni a Honvéd új központjában, ahol az NB I-es csapat is készül majd január 2-től.

Az utánpótlásközpontban öt füves és két műfüves pálya kapott helyet, továbbá műfüves kispályák, modern konditerem és erdei futópálya is található a komplexumban. Az épületben 52 darab kétágyas szoba áll a tanulók rendelkezésére, az étterem is működik már az új helyen, ahol az oktatás is zajlik majd a téli szünetet követően.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!