aktuális híreink

Berla Attila hosszabbított

2022 nyaráig írt alá a Honvéd tehetséges kapusa

2019-03-25 11:06:00

Klubunk szerződést hosszabbított az első csapat keretéhez tartozó Berla Attilával, így a Magyar Futball Akadémián nevelkedő játékos 2022. június 30-ig érvényes megállapodást kötött a Budapest Honvéd együttesével, s ez is mutatja, hosszú távon számítunk a fiatal labdarúgóra.

Milyen érvek szóltak amellett, hogy elfogadd a Honvéd ajánlatát?

Az motivált, hogy mindenképpen NB I-ben szeretnék majd játszani. Úgy érzem, hogy itt a Honvédnál nagyszerű szakmai munka folyik, így minden esélyem meglehet a jövőben, hogy az első osztályban szerepelhessek. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy addig még nagyon sokat kell fejlődnöm, de hiszem, hogy amennyiben ez meglesz, akkor bizalmat kapok majd.

Ezek szerint jól érzed magad a Honvédnál.

Nagyon. Az első és a második csapatnál is remek a társaság. Minden játékossal jó viszonyt ápolok az együttesnél, és ez is sokat számít. Továbbá az is, hogy a klub felől is megvan a bizalom felém, így sokkal jobban érzem magam itt a Honvédnál.

Hogyan értékeled az eddigi honvédos karriered?

Elégedett lehetek az eddigi pályafutásommal, hiszen az U19-es csapattal sikerült bajnoki címet szereznem, valamint a Puskás Suzuki kupát elhódítottuk. Mindenképpen szeretnék majd felnőttek közt is eredményesen szerepelni, de már ezekre az eredményekre is büszke lehetek. 

Melyik volt az eddigi legemlékezetesebb honvédos mérkőzésed? 

A legemlékezetesebb meccsem talán a Real Madrid elleni Puskás Suzuki kupa döntője volt, ahol 2–0-ra tudtunk győzni. Ez azért volt számomra emlékezetes, mert kapott gól nélkül tudtam lehozni a mérkőzést a Real ellen. A másik ilyen mérkőzésem a Krasznodarral szembeni, hazai pályán játszott ifjúsági Bajnokok Ligája-találkozó volt, amelyen 1–1-es döntetlent játszottunk a Bozsik Stadionban.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!