aktuális híreink

Bobál Dávid hosszabbított

Védőnk 2018-ig írt alá

2015-12-04 14:24:59

Bobál Dávid 2010-ben került a Magyar Futball Akadémiára. Az utánpótlás válogatott védő 2014. május 31-én, Debrecenben, győztes mérkőzésen (2-0) mutatkozott be az NBI-ben. Ezt követően az NB II-es Soproni VSE-hez került kölcsönbe, majd idén nyáron visszatért Kispestre, ahol szinte berobbant az élvonalba. Rövid időn belül a védelem stabil tagja lett. Az ősszel mindössze egyszer hiányzott a csapatból, akkor is sérülés miatt - az Újpest ellen orrcsonttörést szenvedett. A Paks ellen újra elfoglalta helyét a védelem tengelyében, balszerencséjére az utolsó percekben összefejelt ellenfelével és felrepedt a fejbőre. Dr. Szilas Ádám a meccs után 6 öltéssel varrta össze a sebet.

Dávid kemény fiú, másnap délelőtt edzésre jelentkezett, majd délután a klubházban 2018. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Honvéddal.

Bobál Dávidnak a szerződés aláírása után gratuláltunk: - Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy aláírhattam az új szerződést, mert szeretem ezt a klubot, büszkén viselem a piros-fekete mezt. Több, mint öt éve vagyok Kispesten, itt lettem profi labdarúgó. Nagyon jó érzés, hogy a klub és a vezetőedző is hosszútávon számít rám.        


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!