aktuális híreink

Búcsú

Hemingway blogja

2018-03-27 16:27:03

Az elmúlt hetekben egyre jobb játékot láttam az OTP Bank Ligában szereplő csapatunk részéről, de jó ideig különösebb eredmény nélkül. Először is bődületes egyéni hibák nehezítették meg csapatunk sorsát, másodszor pedig helyzetkihasználásunk nem volt különösebben penge. Múlt pénteki edzőmérkőzésünkön a Trencsén csapata ellen gólokkal kellett volna győznünk a 2-2-es döntetlen helyett. Láttam, hogy még mindig kísért a múlt, az elmúlt hónapok problémái, de csapatunk játéka rendkívül sokat javult. Az elmúlt két mérkőzésen több szép támadásvezetést láttam, mint az előző tízen. Szóval azért lépünk előre.

Nyárra elkészül a Budapest Honvéd FC Magyar Futball Akadémia Utánpótlás Központ. Ezzel egy régi problémánk oldódik meg, amikor átvehetjük Közép-Európa egyik legcsodásabb új edzőközpontját. Utána kezdjük a stadionépítést. Legalábbis én így gondolom. Mert tegnap a televízió előtt ülve hallgattam Karácsony Gergely Úr bejelentését, miszerint ha ő hatalomra kerül, leállítja a stadionépítéseket. Így mi lennénk nemcsak Magyarország egyetlen szponzor nélküli bajnok csapata, de az ország egyetlen stadion nélküli élcsapata is. Na jó, azért még ne pánikoljunk. Én látom a 2019 végére elkészülő új Bozsik Stadiont. Remélem, olvasóim is úgy gondolják, hogy a Honvéd, Kispest megérdemel egy stadiont.

Búcsút mondani mindig nehéz. A mostani az utolsó blogom, ami az eddigi formában megjelenik. Nem egy másik honlap csábított el, hanem úgy döntöttem, hogy médiumot váltok. Jövő héttől kezdve a DIGI Tv reggeli műsorában jelennek majd meg videó blogjaim, és a DIGI TV által működtette médiában lesznek majd hozzáférhetőek. A DIGI TV-n videó blogom a keddenkénti Reggeli Startban jelenik meg, majd a keddi nap délelőttjén a videó megosztásra kerül a digisport.hu oldalon, és a Reggeli Start Facebook oldalán is. Ez alkalommal szeretném megköszönni az nb1.hu-nak, az internetes lap munkatársainak, és mindenkinek, aki közreműködött az elmúlt évek sikeres publicisztikájában. Köszönöm azoknak, akik kedvelték írásaimat, és azoknak is, akik kritikát fogalmaztak meg. Talán nem mindig volt igazam, de mindig igazat mondtam. És ezzel a mondattal szeretnék búcsúzni.

Európa egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapatának tulajdonosa a legközelebbi viszontlátásig marad baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!