aktuális híreink

Budapest Honvéd-MFA–Hódmezővásárhelyi FC 1–2

Kikapott az NB III-as csapatunk

2019-05-12 16:56:00

Az NB III Közép csoportjának 27. fordulójában a sereghajtó Hódmezővásárhely együttesét fogadja a Budapest Honvéd-MFA csapata. Pisont István együttese öt mérkőzés óta nyeretlen, de a legutóbbi, kecskeméti döntetlent követően a szakvezető pozitívan nyilatkozott, mondván javult az együttes játéka. A vendégek a nyolc meccses vereségszériában vannak, ősszel pedig idegenben nyert a Honvéd 3–1-re. 

1. perc: a Honvéd kezdte a mérkőzést, a mieink fekete mezben és piros nadrágban lépnek pályára, míg a vendégek tiszta kékben játszanak.

2. perc: Bódai jobb oldali beadása után Horváth Richárd szabadított fel.

4. perc: a vendégek kapujából 28 méterre végezhettünk el szabadrúgást (Májer buktatták), Banó-Szabó jobb alsó sarok felé szálló labdáját Krnács fogta könnyedén.

13. perc: Banó-Szabó ugratta ki Király a balösszekötő helyén, aki középre guríttott, Darabont jobbra tolta a labdát, az érkező Horváth pedig a jobb alsó sarok mellé lőtt.

17. perc: Povázsai bal oldali szöglete után Markos szabadított fel.

21. perc: a térfél közepéről végezhetett el szabadrúgást a Hódezővásárhely, a középre ívelt labdát Csordás csúsztatta meg, Berla magbiztosan védett.

25. perc: bal oldali vendégszöglet után Berla húzta le a labdát.

26. perc: Povázsai próbálta meglepni Berlát egy félpályás lövéssel, de a labda méterekkel mellé szállt.

28. perc: Májer tört be szép cselekkel a tizenhatoson belülre, de az érkező Tóth szögletre tisztázott.

37. perc: 17 méterre a kapunktól végezhetett el szabadrúgást a Hódmezővásárhely (előtte térhetett vissza turbánnal a fején Bence Szilárd), s bár az első lövés még levágódott a sorfalról, Csordás lövése a jobb alsó sarokban kötött ki. 0–1

45. perc: Balogh kapott sárga lapot műesésért.

45+2. perc: a játékvezető lefújta az első félidőt.


46. perc: elkezdődött a második félidő, a Hódmezővásárhely kezdte a játékot. A szünetben kettőt cserélt Pisont István, lejött Fousseni és Darabont, a helyükre pedig Komiszár Kristóf és Pisont Patrick állt be.

48. perc: Banó-Szabó ívelt középre a jobb oldalról, a labda végül Király Olivér elé került, lövését könnyedén fogta Krnács. Az esetet követően a vállát fájlaló kapust ápolni kellett, végül folytathatta a játékot.

55. perc: Banó-Szabó jobb oldali szöglete után Komiszár elé került a labda, amely végül egy vendégvédőről vágódott le.

61. perc: Katona György lépett ki a védők között a jobbösszekötő helyén, majd tizenkét méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. 0–2

63. perc: Banó-Szabó beívelésére jól érkezett Bence, de a védők fel tudtak szabadítani.

66. perc: Májer ívelt középre a jobb oldalról, az érkező Komiszár Kristóf pedig öt méterről a kapuba fejelte a labdát. 1–2

68. perc: Mezei bal oldali szöglete után Tóth fejelt, a labda Berla zsákmánya lett.

70. perc: a megsérülő Balogh helyett Szabó Márk lépett pályára.

77. perc: kapust cserélnek a vendégek, Krnács helyett Kandó Zsombor lép pályára.

81. perc: Dino kapott sárga lapot reklamálásért.

82. perc: Rózsahegyi indította Májert a jobb oldalon, aki egy szép testcsel után középre ívelt, a védők azonban felszabadítottak.

84. perc: Markos helyett Horváth Richard lép pályára.

89. perc: Banó-Szabó felívelését röviden fejelték ki a védő, Rózsahegyihez került a labda, aki 15 méterről fölé lőtte azt.

90. perc: Bódai helyett Darida lép pályára, a játékvezető hat perc hosszabbítást jelzett.

90+3. perc: Pisont Patrick felívelését Dino csúasztatta meg a tizenhatos vonalánál, de Komiszár elől felszabadítottak a védők.

90+6. perc: a játékvezető lefújta a mérkőzést.


Pisont István: „Az első félidőben nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél zárt védekezésével szemben, pontatlanok voltunk, sok labdát eladtunk, a gól is ilyen helyzetből született, utolsó emberként adtuk el a labdát, ilyen nem szabadt. A második félidőben komoly energiákat mozgósítottunk, voltak is lehetőségeink, de nem érdemeltünk pontszerzést. Saját magunknak tettük nehézzé a meccset, azonban az is igaz, hogy ilyen rossz talajú pályán nagyon nehéz játszani, ha visszahúzódik az ellenfél, nem tudjuk őket megbontani. Sajnos hetek óta mi szaladunk az eredmény után, most is így történt, visszaállt az ellenfél, és képtelenek voltunk megbontani őket, a pálya talaja pedig a romboló csapatot segítette.”

 

NB III, Közép csoport, 27. forduló

Budapest Honvéd-MFA–Hódmezővásárhelyi FC 1–2 (0–1)

Csepel, 50 néző

Vezette: Juhász Dávid (Molnár I., Imrő J.)

Gólszerző: Komiszár (66.), ill. Csordás (37.), Katona (61.)

Honvéd: Berla – Dino, Markos (Horváth R., 84.), Bence – Horváth R., Darabont (Pisont P., a szünetben), Fousseni (Komiszár, a szünetben), Rózsahegyi, Banó-Szabó – Király, Májer

Vezetőedző: Pisont István

Hódmezővásárhely: Krnács (Kandó, 77.) – Jankelic, Tóth J., Szabó Cs., Bódai (Darida, 90.), Hrabovszki, Mezei, Katona, Csordás, Povázsi, Balogh G. (Szabó M., 70.)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!