aktuális híreink

Csak a Honvéd számít

A visszatérő Hidi Patrik megmutatná, hogy képes ugyanúgy teljesíteni, mint amikor bajnok lett a csapattal.

2018-09-20 12:23:00

Ahogy már beszámoltunk róla Hidi Patrik újra a Budapest Honvéd labdarúgója lett, így a játékos most már nem csak Kispesten edz, hanem ismét a piros-feketéknél léphet pályára.

„Elég mozgalmas nyaram volt, sok nevet hallottam a jövőmmel kapcsolatban, és igazából külföldön szerettem volna folytatni – kezdte Hidi Patrik, az előző szezont a spanyol másodosztályú Oviedónál töltötte, majd nyár végén szerződést bontott a klubbal, s végül szabadon igazolhatóként érkezett vissza Kispestre. – Úgy gondolom, továbbra is van bennem annyi, hogy légiósként szerepeljek, de ezt most lezártam magamban, csatlakoztam a Honvédhoz és innentől kezdve csak az számít, hogy jól játsszak, és segítsem a csapatot.”

A 27 esztendős középpályás hozzátette, végül nem futott be olyan ajánlat, amire szívesen igent mondott volna, a Honvéd meg hiányzott is neki, ráadásul klubnál mindenki szeretettel fogadta, így kézenfekvő volt a döntés végül. Hidi Patrik már közel két hónapja a Bozsik Stadionban tréningezik, de csak most dőlt el, hogy hivatalosan is visszatér a csapathoz.

„Az edzéseket végigcsináltam, a meccsek hiányoznak, várom már, hogy újra pályára léphessek – folytatta Hidi Patrik. – A társak és az edzők is mondták, hogy jöjjek vissza, de nem ez volt a fő szempont, hanem, hogy lezártam egy fejezetet, újra játszhatok, és szeretném megmutatni, hogy tudok ugyanúgy teljesíteni, mint amikor itt voltam korábban és bajnoki címet szereztünk.”

Hidi Patrik elmondta, a Honvéd gerince nem változott sokat az elmúlt egy évben, s persze vannak új játékosok, akik bejátszották magukat a csapatba, így neki is bizonyítani kell, hogy helye van az együttesben. Érkezésével pedig Supka Attila vezetőedző varciációs lehetőségei növekedtek, s úgyis majd arra számít a szakember, aki jobban teljesít.

„Szeretném, ha minél többet játszanék, s úgy vélem, ha dobogón végzünk, akkor senki sem lenne majd elégedetlen” – fogalmazta meg az előttünk álló időszak céljait Hidi Patrik.


HIDI Patrik

Született: 1990. november 27.

Poszt: középpályás

Mezszám: 5

Magasság/súly: 186 cm/78 kg

NB I-es mérkőzés/gól: 194/14


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!