aktuális híreink

CSALÁDI NAP A FUTBALL HÁZBAN

Így zajlott a hangolódás a Fradi elleni meccsre

2018-05-29 11:10:00

A Budapest Honvéd bejegyzett szurkolói egyesülete, a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület a tavaszi szezonban május 19-re, a Honvéd-FTC rangadó napjára szervezte a családi napot. 

A rendezvény célja, hogy a szurkolók családjukkal együtt jöjjenek el a Futball Házba, együtt tekintsék meg a kiállítást és vegyenek részt a programokon.

Több mint négy éve nyitotta meg kapuit a Fő utca 38. szám alatt a Kispesti Futball Ház. Ez az országos viszonylatban is egyedinek számító intézmény ad otthont a Budapest Honvéd gazdag történelmét bemutató tárlatnak, illetve, mint kultúrház egyéb rendezvényekkel is találkozunk a programban. Ilyenek például a játékostalálkozók, amikor régi és aktív Honvéd futballistákkal beszélgethetnek a szurkolók, vagy éppen a hagyományosan, minden szezonban megrendezett családi nap.

Délben kezdődött a rendezvény, a Honvéd drukkerek között népszerű Corleone pub kitelepült erre a napra, nagy üstben készült a finom babgulyás és természetesen italokkal várták a szép számmal érkező szurkolókat. A Futball Ház udvara átalakult focipályává; kisebbek és nagyobbak is rugdalták a gólokat, reménykedve, hogy Eppelék is betalálnak majd este néhányszor a Fradinak. Sok szurkoló akkor próbálta ki először a teqballt. A hajlított ping-pong asztalon történő játék sok gyakorlást igényel, nem egyszerű az ellenél apró térfelére visszarúgni a labdát.

A múzeumban természetesen nagyüzem volt, az állandóan fejlesztett, mindig új relikviákkal bővülő tárlatot szívesen nézegették a szurkolók. Délután négy óra felé az addig kellemes mederben zajló rendezvényt megzavarta egy kiadós eső, így akkor már ténylegesen mindenki a múzeumban tartózkodott. Bent a vitrinek között a Futball Ház invitálására érkezett játékosokkal, Gróffal, Nagy Gergővel, Baráthal lehetett beszélgetni és közös fényképeket készíteni. De az is ritka találkozás volt, amikor soproni, szombathelyi és szabolcsi Honvéd rajongók együtt elemezték az esti rangadót.
18 órakor a szurkolók együtt indultak gyalog a Bozsik stadionba annak reményében, hogy pontot szerzünk a Fradi ellen, és hogy augusztusban újra találkozunk!honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!