aktuális híreink

„Csodálatos érzés”

Magas szőke férfi, felemás cipőben – Horváth András volt a kupaelődöntő egyik hőse

2019-04-25 07:49:00

A Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján, a Soroksár ellen 3–0-ás győzelmet aratott a Budapest Honvéd és 2009 után újra bejutott a Magyar Kupa döntőjébe. A három lőtt gól ellenére soroksári meccs egyik legjobbja Horváth András volt, akinek a nevét a kispesti közönség dalba is foglalta.

„Bejutottunk a döntőbe! – mondta mosolyogva Horváth András, majd a vendégszektor felé vette az irányt, a szurkolók köszöntése után pedig folytattuk a beszélgetést. – Hatalmas dolog a finálébe jutás, csodálatos érzés lesz a Groupama Arénában a saját szurkolóink előtt pályára lépni, és most már csak egy lépés választ el minket a célunktól a kupagyőzelemtől. Mindent meg fogunk tenni, ami tőlünk telik.” 

A kapus hozzátette, csalóka a 3–0-ás eredményből kiindulni, hiszen mindkét csapat remekül küzdött a döntőért, komoly izgalmakat hozott a találkozó, végül azonban hiábavaló volt a szimpatikusan harcoló Soroksár igyekezete, a mieink örülhettek.

„Csodálatos érzés volt, köszönöm a szurkolóknak – mondta az öt nagy védést bemutató Horváth András annak kapcsán, hogy a nevét skandálták a drukkerek. – Örülök, hogy valamit hozzá tehettem a csapat sikeréhez. Öt éve vagyok Kispesten, itt találtam meg az otthonomat, nagyon sokat kaptam ettől a klubtól, a szurkolóktól. Szeretnék minél többet visszaadni nekik a szeretetből. Nagyon boldog vagyok, ennél többet tényleg nem tudok többet mondani.”

Érdekesség egyébként, hogy a második félidőben Horváth András felemás cipőben védett, amikor erről kérdeztük, elmondta, nagyon nyomta a lábát az egyik cipő, ezért kellett a szünetben váltania – mindenesetre ez akár kabalának is jó lehet.

A találkozóról készült képeket ITT lehet megtekinteni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!