aktuális híreink

Dupla siker

Hat gólt lőtt a Vidinek a Honvéd-MFA két korosztályos csapata

2019-04-23 13:39:03

A Mol Vidi FC otthonában lépett pályára a Budapest Honvéd-MFA U15-ös és U14-es együttese, s mindkét gárdánk magabiztos győzelmet aratott.

Az Isa Gábor vezette U15-ös csapat továbbra is a második helyen áll a tabellán, tíz ponttal a PFLA mögött, illetve 9-9 ponttal az FTC és az MTK előtt.

Ami pedig az U14-es gárdát illeti, Takács László csapata öt ponttal vezet a második Vasas előtt, a találkozón duplázó Klausz Milán pedig 27 góljával a második helyen áll a góllövőlistán.

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 24. FORDULÓ

Mol Vidi FC–Budapest Honvéd FC 1–3 (0–2)

Székesfehérvár

Vezette: Rózsa Ádám (Ring K., Burján I.)

Gólszerző: Tóth T., ill. Rácz B. 2, Tuba

Honvéd: Schrankó – Nagy Z., Pekár (Keresztes, 41.), Moery, Tarcson, Kiss L., Pilter (Patócs, 41.), Rácz B. (Fehér B., 65.), Szabó V. (Birkás, 65.), Ulbert (Tuba, 71.)

Vezetőedző: Isa Gábor

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 24. FORDULÓ

Mol Vidi FC–Budapest Honvéd FC 0–3 (0–2)

Székesfehérvár

Vezette: Szabó László (Török B., Góbi)

Gólszerző: Klausz 2, Kis Koppány

Honvéd: Tóth B. – Kis Kornél (Hajzlinszki, 41.), Sebe, Bezzeg, Szűcs T., László M. (Balogh Zs., 63.), Knolmár, Klausz, Mihály (Szűcs L., 50.), Kis Koppány (Koblinger, 56.), Horváth K. (Móga, 63.)

Vezetőedző: Takács László

 

Takács László: – Több játékosunk is hiányzott a támadósorból ezért egy a megszokottól eltérő felállásban kezdtük a mérkőzést. Ez nem igazán működött a találkozó elején, így a félidő közepén visszaálltunk a szokásos felállásunkhoz. Ezután a játékunk is feljavult, ami gólokban is megmutatkozott már az első félidőben. A második játékrészben, ha kicsit türelmesebbek vagyunk akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!