aktuális híreink

Egy hét Angliában

Prosser újra itthon

2016-01-25 16:37:34

Prosser Dániel egy hetet töltött Angliában. Fiatal támadónkat a Reading FC csapata invitálta próbajátékra. A ködös Albionból hazatért csatárral a mai edzés után beszélgettünk.

Hogyan kerültél a Reading FC-hez?

A Reading megfigyelői több U21-es válogatott meccsen is láttak mielőtt próbajátékra hívtak. Ott voltak az olaszok, a portugálok, és az albánok elleni meccseimen is. Amit ezeken a mérkőzéseken tapasztaltak, tetszett nekik, így egy hétre elhívtak Angliába.

Hogy telt az egy hét?

Az első csapattal edzettem, és játszottam egy felkészülési mérkőzést is a Watford ellen, ahol többnyire olyan játékosok voltak, akik már játszottak a Premier League-ben. Kikaptunk ugyan 3-2-re, gólt nem szereztem, de egy gólpasszt adtam. Úgy érzem jól ment a játék, az edző is megdicsért a meccs után.

Milyen körülmények között töltötted a hetet?

Abszolút profi körülmények fogadtak. Egy szállodában laktam, a városból nem láttam sokat, de nem is városnézésre mentem. Kitűnő talajú pályák voltak, minden igényt kielégítő regenerációs központ, konditerem fogadott, szóval minden nagyon jó volt. Szabadidőmben pihentem és nyomon követtem az itthoni eseményeket.

Mikor jöttél haza?

Szombaton este értem haza, tegnap egy kicsit pihentem, ma pedig edzettem a Goldball-pályán.

Mivel váltatok el?

Amint említettem az edző jókat mondott rólam. Az elkövetkezendő napokban eldől, hogy a játékom milyen mértékben keltett érdeklődést a Reading vezetőiben.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!