aktuális híreink

Egyetlen pozitívum a továbbjutás

„Nem ilyen játékot szerettünk volna nyújtani”

2018-10-31 21:20:00

Ritka helyzet, de a Jászberényi FC–Budapest Honvéd FC mérkőzés után a vesztes csapat edzője lehetett elégedettebb, hiszen csapatunk mestere, Supka Attila sokkal jobb játékot remélt az együttestől.

„Nehéz értékelni azt, ami közel van ahhoz a szinthez, amire azt mondjuk, hogy értékelhetetlen – mondta Supka Attila. – Nem ilyen játékot szerettünk volna nyújtani, rengeteg hibával futballoztunk, rengeteg olyan passzunk volt, amiből nem tudtuk építkezni, a játék védekező részében hibát hibára halmoztunk. Ez volt az a mérkőzés, amelyen pályára léphettek azok a játékosok, akik később is lehetőséget kaphatnának, és ilyenkor kellene megmutatniuk, hogy helyük van a csapatban. Ezt nagyon nem láttam, nem volt nagy különbség a két együttes között, sőt a vége felé meleg pillanatokat éltünk át. Lehetett volna akár hosszabbítás, ami nagyon nem jött volna jól nekünk, függetlenül attól, hogy sok játékosunkat pihentettük a hétvégére. Bízom benne, hogy volt miért pihentetni őket, és eredményesen tudunk szerepelni a szombati bajnokin. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy továbbjutottunk.”

A hazai csapat szakvezetője, Arany László így látta a mérkőzést:

„Egy amatőr csapatnak annál nagyobb dicséret nincs, mint amikor egy profi csapat edzője azt mondja, hogy megnehezítettük a dolgukat. Ki-ki meccset játszottunk a Honvéddal, és ilyenkor a kisebb csapat az életéért küzd, meg akarja mutatni, hogy mit érnek a játékosai. Gratulálok a Honvédnak a továbbjutáshoz, de a saját csapatomnak is, hiszen jó mérkőzést játszottunk, a találkozó jó propagandája volt a futballnak. Az erősebb csapat nyert egy góllal, de büszkén jöhettek le a játékosaim a pályáról, s jó érzés volt, hogy mindkét együttes nagy tapsot kapott a szurkolóktól. Azt kívánom a vendégeknek, hogy nyerjék meg a kupát és a bajnokságban is végezzenek olyan helyen, amit szeretnének elérni.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!