aktuális híreink

Egygólos győzelem

Bp. Honvéd – Poli Temesvár 1-0

2017-01-31 16:21:13

A sérülésből felépült játékosok közül csak Lanzafame nem lépett pályára, a többiek közül Eppel Márton és Horváth András a kezdőcsapatban, Baráth Botond a kispadon kapott helyet. Lanzafame a Bozsik Stadionban edzett.

Bár szépen letakarított pálya fogadta a csapatokat, de a délelőtti ónos eső csúszóssá tette a talajt, így a labda sokszor megtréfálta a játékosokat. A mérkőzés első eseménye egy sárga lap volt, amit Croitoru szedett össze. Érthetetlen volt a reklamálása, mert a játékvezető a románoknak adott szabadrúgást. Az első helyzet Dark nevéhez fűződik, éles szögből leadott lövését a kapus szögletre tolta. A félidő végén Horváthnak alkalma volt bebizonyítani, hogy jó formában van, Arteanu 22 méteres lövését öklözte a mezőnybe. A szünetben Marco Rossi mindössze két helyen cserélt. Nagy Gergő helyett Hidi, Dark helyett Zsótér folytatta a játékot. A második félidő elején Eppel két gólt is szerzett, igaz a játékvezető, mindkettőt les miatt érvénytelenítette. A harmadik Eppel megmozdulás után viszont középre mutatott a játékvezető. Támadónk remek labdát kapott Kambertől, amit 16 méterről, laposan a kapu közepébe lőtt. 1-0. A gól után a vezetőedző négy helyen cserélt, King, Gazdag, Holender és Lovric helyett Villám, Koszta, Bobál és Balázs állt be. Csapatunknak több helyzete is akadt, Hidi 20 méteres lövése például csak centikkel kerülte el a jobb felső sarkot. A mérkőzés hajrájában Horváth András két szép védése ragadtatta tapsra a didergő közönséget.

 

Bp. Honvéd – Poli Temesvár 1-0

SZAC-pálya, 100 néző

Gól: Eppel.

 

BHFC: Horváth A. – King (Villám), Lovric (Bobál D.), Kamber, Laczkó – Nagy G. (Hidi), Gazdag (Koszta), Vasiljevic – Dark (Zsótér), Eppel, Holender (Balázs).


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!