aktuális híreink

Egységes, határozott játék

Supka Attila ott folytatná az MTK stadionjában, ahol a Bozsikban abbahagyta

2018-08-18 12:32:00

A 2017-es bajnok Budapest Honvéd FC a 2018-as győztes Mol Vidi FC-t fogadja az ötödik forduló rangadóján. A Honvéd az eddigi négy mérkőzését kivétel nélkül megnyerte, így Supka Attila csapata bizakodva várhatja a székesfehérvári együttest.

„Jelen pillanatban minden szempontból a Vidi a legjobb magyar csapat, keretében rengeteg olyan játékossal, aki eredményes játékra képes és minőséget képvisel – mondta Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője. – Mindenképpen a legjobbunkat kell nyújtani, vagy még annál is jobbat, hogy eredményesek tudjunk lenni. Azonban a bajnokság eddigi mérkőzései is mutatják, hogy a Vidi ellen sem lehetetlen a pontszerzés, ami nekünk is nagyon fontos lenne, hiszen szeretnénk ott folytatni a Hidegkuti Stadionban, ahol a Bozsikban abbahagytuk. Bízom benne, hogy a mi veretlenségünk tart tovább, de ehhez elengedhetetlen, hogy ugyanazt az egységes, határozott játékot nyújtsuk, mint azt tettük a legutóbbi mérkőzésünkön. Figyelni kell a Vidi meghatározó játékosaira, akik képesek eldönteni a mérkőzést, és ha ki tudjuk őket kapcsolni és kontrollálni a játékot, akkor megszerezhetjük a három pontot.”

A Honvédhoz hasonlóan a Vidinek is a három pont megszerzése a célja, de Marko Nikolics vezetőedző is tudja, nehéz ellenféllel szemben lépnek pályára az MTK stadionjában.

„Szép emlékeink vannak a két tavaszi Honvéd elleni mérkőzésről, de ez már a múlt, ezeknek a meccseknek semmi köze nincs a maihoz – mondta a molvidi.hu honlapnak Marko Nikolics. – Igaz, hogy a kispestiek elveszítették két gólerős csatárukat a nyáron, de így is szinte minden meccsen betalálnak és remekül kezdték a szezon – nem véletlenül szereztek négy meccsen 12 pontot. Csak akkor lehetünk sikeresek ellenük, ha az egész mérkőzésen teljes koncentrációval játszunk ellenük. A hét folyamán nagy dolgot értünk el, európai szereplésünk szerintem jó képet fest az egész magyar labdarúgásról, de a bajnokságra is oda kell figyelnünk, hiszen szeretnénk megvédeni a címünket. Hiába van nagyon fontos rájátszás meccsünk jövő héten, most csak arra figyelünk, hogy három ponttal térjünk haza a Honvéd ideiglenes otthonából.”honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!