aktuális híreink

Eljött a nagy nap!

Ma este a klubtörténelem 18. kupadöntőjét vívja a Honvéd

2019-05-25 13:53:00

Milyen nap is van ma?

Válaszolhatnánk azt, hogy szombat, vagy azt, hogy május 25., vagy az év 145. napja, esetleg a Liverpool csodálatos isztambuli BL-győzelmének a napja, vagy éppen Robert Capa 1954-es halálának évfordulója. És még igazunk is lenne. Sőt, sort hosszasan folytathatnánk helyes(nek tűnő) válaszokkal, a tökéletes megoldás azonban más lesz.

Ma a kupadöntő napja van.

A Honvéd történelmében a 18. kupadöntő napja, ahol csaptunk nyolcadik alkalommal hódíthatja el a trófeát, amennyiben legyőzi a 19:30 órától kezdődő fináléban a Mol Vidi FC együttesét.

Csapatunk közös reggelivel indította a szombati nap, majd átmozgató edzésen vett részt az együttes. A Honvéd edzőközpontjából a kerettagok egy budapesti szállodába buszoztak, hogy a lehető legnyugodtabb körülmények között hangolódhassanak a kulcsfontosságú találkozóra, s onnan érkezik majd a csapat a Groupama Arénába.


A kupadöntőt felvezető sorozatunk részei:

Még két hét. Még 13 nap. Még 12 nap. Még 11 nap. Még 10 nap. Még 9 nap. Még 8 nap. Még 7 nap. Még 6 nap. Még 5 nap. Még 4 nap. Még 3 nap. Még 2 nap. Még 1 nap.

A kupagyőzelmek történetei:

1926., 1964. 1985. 1989. 1996. 2007. 2009.


MINDEN, amit a kupadöntőről tudni érdemes:

Jegyvásárlás: interneten keresztül meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen a TEX irodákban, továbbá az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, az elővétel időpontjáról pedig a honlapunkon lehet tájékozódni.

Szektorok: az MLSZ döntése alapján a B2–C4 szektorokban foglalhatnak helyet a szurkolóink, a Honvéd-tábor helye pedig a B2, B3, C1 szektorokban lesz majd, így a szurkolók arra kérnek mindenkit, hogy aki a táborból szeretné kupagyőzelembe hajszolni a csapatot, az ide váltsa meg a belépőjét.

Jegyárak: A B2–C2 szektorokba 2500, míg a C3–C4 szektorokban 3500 forintba kerülnek a belépők. A jegyvásárláshoz klubkártya nem, személyes azonosításra alkalmas igazolvány azonban szükséges, s a rendezők kérik a szurkolókat, hogy az igazolvány a mérkőzésen is legyen náluk, a beléptetésnél ugyanis ellenőrizhetek ezt.

Szurkolói informácók: a tábor közös találkozót és vonulást is szervez a fináléra, erről ITT lehet bővebb információkat találni. A találkozó helyszíne a Bálna lesz, időpontja május 25., szombat 12:00 óra, és a szurkolók 17:00 órakor indulnak a Groupama Arénához. A szervezők kérik az autóval érkező drukkereket, hogy a Népligetben, illetve Szent László Kórház és környékén parkoljanak, amennyiben viszont van rá mód, a tömegközlekedést részesítsék előnyben.

Közlekedési információk: a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatás alapján az Üllői út szervízútja (a Groupama Aréna és a felüljáró között) a rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint a mérkőzés elején (a szurkolói vonulás miatt) kb. 17.30 és 18.00 óra között kb. 20 perc időtartamban, a végén várhatóan 21.10 és 22.00 között lezárásra kerül. Emellett több járat útvonala is módosul mivel a 17:00 és 23:00 között lezárják az Albert Flórián utat. A 200E autóbuszok és az M3-as pótlóbuszok sem állnak meg a Nagyvárad tér M megállóban, illetve utóbbiak a Népliget M megállóban sem, a 200E buszok ideiglenes megállója az M3-as pótlóbuszok megállójának végén lesz, míg a pótlóbuszok a 194M jelzésű busz megállójában állnak meg. További információk: www.bkk.hu


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!