aktuális híreink

Elkezdődött a felkészülés

Fizikális felmérés az első edzésen

2018-01-09 15:10:05

Egy hónapos szünet után ma újra benépesült a Bozsik Stadion. A bajnokcsapat új vezetőedzővel megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Supka Attilát George F. Hemingway mutatta be a játékosoknak. A tulajdonos elmondta, hogy olyan idényt szeretne, mint amilyen a tavaly tavaszi menetelés volt. Hemingway beszámolt arról, hogy Mark de Vries továbbra is a szakmai stáb tagja, és a jövőben Buda Katinka személyében gyógytornász segíti a csapat munkáját, a játékosok közül a frissen igazolt Heffler Tibort mutatta be. A csapat az ESMTK-pályán kezdi meg a felkészülést, majd február 5-én tíznapos törökországi edzőtáborba utazik. A tulajdonos ezután a régi-új vezetőedzőnek adta át a szót.

Supka Attila székfoglalójában elmondta, hogy sok munka vár a társaságra, annak érdekében, hogy a kitűzött célt elérje a csapat, ami a nemzetközi kupaindulást jelenti. Ennek elérése kétféleképpen lehetséges, Magyar Kupa-győzelemmel, vagy a bajnokságban dobogós helyen kell végezni.

Reggel fizikális felméréssel kezdődött a nap. Nagy István erőnléti edző kérdésünkre elmondta, hogy a felmérés célja, hogy a stáb tisztába legyen a játékosok fizikai állapotával. Az 1600 méteres futás eredményéből többek között a savasodás határa is megállapítható, ami fontos információ az edzők számára. Délután konditerembe vonul az együttes, ahol funkcionális erősítéssel kezdenek a játékosok, a hasizom és törzsizom fejlesztő gyakorlatok kerülnek előtérbe.  

Hír még a Bozsik Stadionból, hogy fél éves kisvárdai szereplés után Erdélyi Botond visszatért Kispestre, valamint, hogy Villám Balázs átadólistára került.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Aranyoroszlánok S02E05 | HonvédTV | Budapest Honvéd - Újpest 2-2 - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!