aktuális híreink

Első siker? Koszta Márk ellen, pingpongban

A Nemzeti Sport Sportkrém melléklete készített interjút Gazdag Dániellel

2019-06-10 10:04:00

Hosszabb interjút készített a Nemzeti Sport Gazdag Dániellel, s a beszélgetés a lap Sportkrém mellékletében, illetve internetes oldalán is olvasható, amelyben nemcsak a futball a téma, sőt! A Honvéd kiválósága mesél a családról, a kezdetekről, a kollégiumi létről, no meg a Koszta Márkkal közös kalandokról is.

„Hát lehet azt elfelejteni?! – kérdezett vissza nevetve Gazdag Dániel, amikor az első honvédos sikere került szóba. – Megnyertem az akadémiai pingpongbajnokságot! A döntőben Koszta Márkot győztem le, az én drága barátom lelkének nem tett jót a vereség... Azért a pályán voltak közös élményeink, az U17-es bajnokságban például úgy végeztünk az élen, hogy az aranyéremről határozó utolsó fordulóban kettő egyre legyőztük az MTK-t. Mindkét gólunkat Márk lőtte, a másodikat a kilencvenedik percben. Ezt rögzíti az adatbank, azt viszont nem, hogy mindkét gólpasszt én adtam...”


Ahogy az életben, Gazdag Dániel a beszélgetés során is végig mosolygott, hatalmas szeretettel labdázott, kisfiával Danikával, sugárzott a boldogság a családi képekről. A Honvéd válogatott kerettagja még akkor is megőrizte jókedvét, amikor egy kevésbé kellemes téma került szóba.

„Heredaganatot találtak nálam – vett egy nagy levegőt Gazdag Dániel. – Amikor az orvosok közölték a diagnózist, nagyon megijedtem. Főleg akkor, amikor azt is tudatták velem, hogy a daganat rosszindulatú. Bár eleinte arról volt szó, egy műtét elég lehet, szükség volt még egy beavatkozásra. Azt követően mondta az onkológus, hogy nyugodjak meg, minden reményem megvan a teljes gyógyulásra. Ahogy telt az idő, én is egyre jobban kezeltem a helyzetet, elnevetgéltem a bajomon. Az, hogy kemoterápiára nem kellett járnom, majdnem annyit segített, mint a számomra legfontosabb emberek támogatása. Nem beszélve arról, hogy akkor már Gréta is mellettem volt. Szóval lassacskán minden visszatért a régi kerékvágásba, nekem is volt visszaút a pályára. A mai napig járok kontrollra, hála az égnek, minden rendben van.”

A teljes interjút az alábbi linken lehet elolvasni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!