aktuális híreink

FC Dabas–Budapest Honvéd-MFA

Tartalékos csapatunk ötgólos vereséget szenvedett

2019-04-21 16:29:00

Az NB III Közép csoportjában 24. fordulójában az FC Dabas vendégeként lép pályára a Budapest Honvéd-MFA együttese. Pisont István csapata az ötödik helyről várja a találkozót, és bízunk benne, hogy bár mindössze négy játékosunk foglal helyet a kispadon (közülük ketten kapusok, de Tomori Zoltánt mezőnyjátékosnak nevezte Pisont mester), az együttes megszakítja a kétmeccses vereségsorozatát – a mérkőzésről folyamatosan frissülő cikkünkben számolunk be.

1. perc: a tiszta feketében játszó Honvéd kezdte a mérkőzést, a Dabas piros-fehérben lép pályára.

3. perc: a Dabas végezheti el a mérkőzés első szögletét, de Bence kifejelte a beadást.

9. perc: Fritz próbálta a védők mögé ívelni a labdát, de Bence szögletre mentett. A sarokrúgást Horváth Richárd fejelte ki, majd a beadás után is ő mentett.

13. perc: Balanescu bal oldali beadása után Bence szabadított fel.

14. perc: a bal szélen elfutó Balanescu az alapvonalról visszagurított, az érkező Erős Roland tizenhét méterről fölé lőtte a labdát.

16. perc: Horváth Richard végzett el szabadrúgást 18 méterről, a bal oldalról, laposan ellőtt labdája egy méterrel a jobb alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

24. perc: Pisont indította Musát, de Fritz felszabadított a kiugró játékosunk elől.

29. perc: Crkvenjakov elé került a labda a tizenhatosunkon belül, aki 15 méterről, ballal lőtt, Berla magabiztosan védett.

32. perc: egy bal oldali beadás után nem tudtunk felszabadítani, a labda Sándli Márk elé került, aki 4 méterről a kapu jobb oldalába gurított. 1–0

39. perc: Balanescu húzott el a  bal oldalon, középre ívelt, a labda Sándli elé került, de tizenkét méteres lövését Berla bravúrra védte.

40. perc: Erős Roland lőtt 23 méterről, a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

42. perc: Horváth Richard futott el a bal oldalon, az alapvonaltól visszapasszolt Beglarishvilihez, aki azonban nem tudta átvenni az erősre sikeredett passzt.

43. perc: Balanescu tizennégy méteres lövését még kiütötte Bera, a labda azonban Crkvenjakov Dalibor elé került, aki négy méterről a fekve kapus felett a hálóba helyezett. 2–0

45. perc: Pisont Patrick távoli lövését magabiztosan fogta Sebestyén kapus – vége az első félidőnek.


46. perc: a Dabas kezdte a második félidőt.

49. perc: Fitos szabadrúgása veszélyesen kanyarodott a kapu elé, majd mindenkin átpattant, kirúgás

53. perc: Beglarishvili végezhetett el szabadrúgást 18 méterről, a tizenhatos jobb oldali sarkából, elcsavarta a labdát a sorfal felett, de Sebestyén könnyedén védett.

54. perc: Musa jobb oldali beadása szögletre pattant, amelyből Beglarishvili ívelt középre, de Sebestyén lehúzta a labdát.

59. perc: Crkvenjanov helyett Szenes lép pályára.

62. perc: Pisont keresztlabdája után Musa indult meg befelé, elvitte a labdát két védő mellett, majd 18 méterről fölé lőtt.

64. perc: Beglarishvili helyett Rózsahegyi lép pályára.

65. perc: Novák Richárd kapott sárga lapot sípszó utáni labdaelrúgásért.

68. perc: Sándli ugratta ki Balanescut, aki a kifutó Berla mellett a bal alsó sarokba gurított. 3–0

70. perc: Horváth Richard ívelt középre a bal oldalról, de Sebestyén kapus zsákmánya lett a labda.

72. perc: Balanescu helyett Kiss Dávid lépett pályára.

73. perc: Fitos jobb oldali szabadrúgása után Molnár lőhetett, a labda Dinóról pattant szögletre.

77. perc: egy dabasi szöglet után képtelenek voltunk felszabadítani, végül Molnár Péter elé került, aki a kapu jobb oldalába lőtt. 4–0

79. perc: Sándli helyett Takács Kornél lép pályára.

83. perc: Kiss Dávid passza után Földes Milán csinált egy cselt, majd tizenét méterről lőtt, s a jobb oldali kapufát találta el.

87. perc: Fitos sarokkal passzolt Kiss Dávidhoz, aki az alapvonalról visszagurított, az érkező Földes pedig tizenkét méterről a kapu bal oldalába lőtt. 5–0

90. perc: Csendes kapott sárga lapot.

91. perc: Pisont Patrick végezhetett el szabadrúgást, 25 méteres lövése a felső lécen csattant – vége a mérkőzésnek.


Pisont István: „Jól kezdtük a mérkőzést, rendben voltak a labdakihozatalok, jól reagáltunk az ellenfél letámadására, a középső és a támadó harmadban azonban több rossz passzunk volt, amelyek után a rendezetlen védelmünkkel szemben vezethetett kontrákat az ellenfél, amely kihasználta ezeket a lehetőségeket, illetve az egyéni hibákat. Megérdemelt a Dabas győzelme, az öt kapott gólt azonban sokallom, a játék képe alapján kiegyenlítettebb volt a mérkőzés, azonban a Dabas rutinosabb csapat, és a támadószekcióban erősebb volt nálunk.”


NB III, Közép csoport, 24. forduló

FC Dabas–Budapest Honvéd-MFA 5–0 (2–0)

Dabas, 100 néző

Vezette: Dobai János (Pogonyi, Bereczki)

Gólszerző: Sándli (32.). Crkvenjakov (43.), Balanescu (68.), Molnár P. (77.), Földes (87.)

Dabas: Sebestyén – Molnár P., Csendes, Sándli (Takács K., 79.), Fitos, Balanescu (Kiss D., 72.), Crkvenjakov (Szenes, 59.), Erős R., Fritz, Földes, Eördögh

Vezetőedző: Kerekes Barna

Honvéd-MFA: Berla – Darabont, Dino, Bence, Horváth R. – Pisont P., Nagy B. – Musa, Beglarishvili (Rózsahegyi, 64.), Király – Novák R.

Vezetedző: Pisont István


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!