aktuális híreink

Felhívás a szurkolók részére

Fokozottan figyeli majd az UEFA a drukkerek viselkedését.

2018-07-10 19:09:00

Már kedd este is tartott egy biztonsági eligazítást a Rabotnicski–Honvéd mérkőzés UEFA-ellenőre, amely során részletesen elmondta, biztonsági szempontból mi várható a találkozón.

„Az UEFA képviselője hangsúlyozta, kiemelt figyelemben részesülnek a Honvéd szurkolói, köszönhetően a korábbi évek sajnálatos büntetéseinek – mondta Gács Pál, a Honvéd ügyvezetője. – A mérkőzés után a Honvéd szurkolóknak még tizenöt percig a stadionban kell maradniuk, és csak utána hagyhatják el a létesítményt. A beléptetés során kétszer is megmotozzák a drukkereket, akik öngyújtót és pénzérméket sem hozhatnak be a stadionba. A szervezők arra kérik a Honvéd szurkolóit, hogy lehetőleg a találkozási ponton, az Irish Pubban vegyék meg a belépőket. Ott már déltől gyülekeznek a drukkerek, akik rendőri felvezetéssel közelíthetik majd meg a stadiont.”

Az UEFA küldötte hozzátette, a rigmusokat is figyelik majd, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a sértő bekiabálásoktól, és sportszerűen biztassák a csapatot. Szóval nincs más dolguk, mint olyan fantasztikus hangulatot teremteni Szkopjéban, amilyet a Bozsik Stadionban szoktak.

Csak a Kispest!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!