aktuális híreink

Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd – Paksi FC 1-1

2015-06-27 19:31:57

Mindenki a fedélzeten! Szerencsére sérülések nem gátolták a csapat felkészülését, így nem kevesebb, mint 26 játékos készült a Paks elleni felkészülési mérkőzésre. Marco Rossi a kezdőbe tette az elmúlt idényt Sopronban töltő Bobál Dávidot, valamint új igazolásunkat, Djordje Kambert.

A 30. percben Youla kis híján megszerezte a vezetést, lövésébe Molnár belenyúlt, de a labda tovább gurult a kapu felé, de a kapus még a gólvonal előtt elérte a labdát. A 40. percben a vendégek váratlanul vezetést szereztek. Bartha 20 méterről csavart egy szabadrúgást a bal felső sarokba. 0-1.

A 43. percben Holendernek volt alkalma az egyenlítésre, de a lövése, ha centikkel is, de elkerülte a kaput. Szünetben csaknem teljes sort cserélt Marco Rossi, mindössze Baráth és Hidi maradt a kezdő csapatból, egészen a 60. percig, amikor Erdős és Göblyös váltotta őket. A 69. percben Csábi fejjel hozta helyzetbe Bobál Gergőt, aki jó ütemben tolta el a labdát a szerelni igyekvő paksi játékos pedig buktatta csatárunkat, 11-es. A büntetőt Daud végezte el, de gyengén célozta meg a jobb alsó sarkot, a kapus védte a lövést. Daudnak volt még két veszélyes szabadrúgása, de sajnos egyikből sem lett gól. A 75. percben újabb cserék érkeztek: Ihrig-Farkas, Vernes, Pantovics és Erdélyi állt be Bobál G., Prosser, Csábi és Daud helyére. A 78. percben Bor Dávid lövése a kapufáról került vissza a mezőnybe. Két perc múlva egyenlítettünk. Vernes beadását Ihrig-Farkas 1 méterről fejelte a kapuba. 1-1.  

Legközelebb július 1-én, szerdán, 17 órakor, az újonc Békéscsabai Előre ellen játszunk a Bozsik Stadionban.

 

Bp. Honvéd – Paksi FC 1-1 (0-1)

Bozsik Stadion, 500 néző, Vezette: Gyarmati II. Tibor (Kovács G., Temleitner).

Gól: Ihrig-Farkas, illetve Bartha.

 

1. félidő: Kemenes – Botka, Ignjatovic, Bobál D., Baráth – Nagy G., Kamber, Hidi – Vécsei, Youla, Holender.

2. félidő: Horváth A. – King, Baráth (Erdős 60'), Kristi, Fejes – Csábi (Ihrig-Farkas 75'), Gazdag, Hidi (Göblyös 60') – Prosser (Vernes 75'), Bobál G. (Erdélyi 75'), Daud (Pantovics 75').

Vezetőedző: Marco Rossi.

 

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!