aktuális híreink

Folyamatosan fejlődni akar

Vladyslav Kulach a Honvéddal együtt szeretne magasra törni

2019-07-11 13:13:00

A Shakhtar Donyecktől érkezett kölcsönbe az ukrán Vladyslav Kulach, aki elmondta, szenzációs körülmények fogadták Kispesten, s örül, hogy klubunkhoz szerződhetett.


Üdvözlünk a Honvédnál! Mik az első benyomásaid a klubról?

Nagyon pozitívak az élményeim, tisztában vagyok azzal, hogy egy jelentős hagyományokkal bíró együtteshez érkeztem. Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam a Honvédtól, örülök, hogy itt lehetek.

Miért éppen a Honvédot választottad?

A klub mindig a legmagasabb célokat tűzi ki maga elé, ami számomra is nagyon fontos, hiszen én is folyamatosan fejlődni akarok, remélem, hogy együtt lépünk még előrébb, jutunk el még magasabb szintre.

Ha jellemezni kéne magad, akkor milyen erősségeket emelnél ki?

Nem szeretném magamat dicsérni, az edzőnek kell látnia, hogy miben vagyok jó, miben számíthat rám, ahogy említettem, én azt szeretném, hogy a klub és én is jól teljesítsünk, ez a legfontosabb.

Az utóbbi egy évben több ukrán játékos is a magyar bajnokságot választotta, beszéltél valamelyikükkel a szerződés aláírása előtt?

Igen, több ismerősöm is futballozik itt, és mindenkitől csak pozitív dolgokat hallottam az NB I-ről, fejlődik a bajnokság, jók a körülmények. Amikor pedig megérkeztem, akkor személyesen győződhettem meg erről, szenzációs körülmények fogadtak, csak a focira kell koncentrálni.

Milyen eredménnyel lennél elégedett?

Az elsődleges cél, hogy minél tovább jussunk az Európa-ligában, mellette pedig szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni a bajnokságban, kihozni magunkból maximumot. Szeretnék gólokat lőni, gólpasszokat adni, hasznára lenni a csapatnak.

Mit üzensz a Honvéd szurkolóinak?

Több meccsét is láttam a csapatnak, és ezeken láttam, hogy remek közönsége van a Honvédnak, és bízom benne, hogy a játékommal sok örömet tudok majd okozni a drukkereknek, akik megérdemlik, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!