aktuális híreink

Folytatnák a jó szereplést

A Honvéd első idegenbeli mérkőzése következik az NB I-ben.

2018-08-10 18:01:00

A Mezőkövesd otthonában lép pályára először idegenben az OTP Bank Liga most futó szezonjában a Budapest Honvéd, az együttes pedig folytatná a jó sorozatát, hiszen három (hazai) sikerrel kezdte az idényt.

„Bízom benne, hogy Mezőkövesden is folytatjuk az eddigi jó szereplésünket – kezdte Supka Attila vezetőedző. – Szervezett, agresszív, jó játékot nyújtó csapat lesz az ellenfelünk, de megpróbáljuk majd feltörni a védekezését, és kihasználni azokat a lehetőségeket, amelyeket ki tudunk alakítani. Ha koncentráltak leszünk, ha mindenki a maximumot nyújtja, akkor eredményesen tudunk hazatérni.”

A szakvezetőtől megtudtuk, hogy sérülés miatt a Gazdag Dániel, Pölöskei Zsolt, Tömösvári Bálint triót kell nélkülöznie, eltiltottja viszont nincs a csapatnak.

„Mentálisan és fizikailag is kezdünk kicsivel jobban kinézni – tette hozzá Supka Attila. – Szükség volt erre a hétre, hogy mindenki felfrissüljön, a nagy meleg ellenére is maximális koncentrációval dolgoztak a játékosok, mindent megteszünk azért, hogy minél jobb állapotban érkezzünk a mérkőzésre.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!