aktuális híreink

Fontos előrelépés

Macdonald Niba már várja, hogy a pályán bizonyíthasson

2019-07-05 10:22:00

Csütörtökön már beszámoltunk róla, hogy a Budapest Honvéd szerződtette a szlovák első osztályú Nitrától érkező Macdonald Nibát, a szerződés aláírását követően pedig a 24 esztendős belső védő honlapunknak adott interjút.

Üdvözlünk a Honvédnál, milyen érzésekkel írtad alá az új szerződésed?

A Honvéd egy nagy múltú klub, számomra pedig remek lehetőség és egy új kihívás, hogy itt folytathatom a pályafutásomat. Ez az átigazolás a karrieremben is egy újabb lépés, bízom benne, hogy sikeresek leszünk a csapattal, és jó benyomást tudok tenni a társakra, a szurkolókra.

Mielőtt hozzánk igazoltál volna, mit tudtál a klubról?

Azért is említettem, hogy fontos lépés a karrieremben ez a szerződés, mert úgy érzem, újabb szintet léptem a pályafutásomban azzal, hogy a Honvédhoz igazoltam. Egy nagy klubról van szó, amely korábban is eredményes volt, és most is a legjobbak közé tartozik, remek helyre kerültem.

Mit üzensz a szurkolóknak, hogyan várod az előttünk álló szezont?

Csak azt mondhatom, hogy azért dolgozom majd az edzéseken, hogy minden mérkőzésen a legjobbamat tudjam nyújtani. Szeretném minél hamarabb a pályán megmutatni, hogy mire vagyok képes. Bizonyítani akarom, hogy nem véletlenül választott engem a Honvéd.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!