aktuális híreink

Gazdag újra gólt ünnepelne

Harc a dobogóért

2018-05-04 15:22:00

Szombaton, ha úgy tetszik „bronzmeccset” játszunk a Debrecennel. A meccsről Gazdag Danit kérdeztük, aki szívesen megviccelné egykor csapattárást, a Loki kapusát, Nagy Sándort.

Ha csak az utóbbi egy évet nézzük elég változatos meccseket játszottunk a Lokival, 2017-ben a Nagyerdei Stadionban parádés meccsen nyertünk 5–2-re, legutóbb pedig a Debrecen nyert 3–1-re a Magyar Kupa meccs visszavágóján.

A Debrecennel mindig közönségszórakoztató meccset játszunk, hol ők, hol mi örülhetünk. Úgy gondolom, mi most egy kicsit jobb formában várjuk a szombati meccset, de biztos vagyok benne, hogy ők is mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. Ugyanazokért a célokért küzdünk, a Debrecen és mi is a harmadik helyre pályázunk. Egy rossz sorozat után jönnek a Bozsik Stadionba, így még nagyobb bennük a bizonyítási vágy, biztos vagyok benne, hogy megint jó meccset fogunk játszani.

Mikor lőttél utoljára gólt?

A Paks ellen tavaly decemberben.

Elég régen volt.

A Diósgyőr és a Mezőkövesd ellen is voltak helyzeteim, lövéseim, sajnos ezek nem befelé pattantak. Gyakran felérek a kapu elé, úgyhogy benne van a játékomba a gól.

A Lokinak viszont van egy jó kapusa.

Nagy Sanyival nagyon jó barátságot ápolunk, amióta elment Kispestről többször is beszéltünk telefonon. Szerintem a barátságunkon akkor sem esne csorba, ha szombaton megviccelném egy góllal.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!