aktuális híreink

Gól nélkül

0–0-ás döntetlen játszott a Honvéd a Paks otthonában

2018-11-10 19:31:00

A hétközben kisebb sérülést szenvedő Batik Bence és Danilo nélkül lépett pályára a Budapest Honvéd Pakson, így Dino Skvorc és David N’Gog került be a kezdőcsapatba, így a Kisvárdán is eredményes francia támadó a szezonban harmadszor volt kezdő, Dino pedig szokás szerint beugrott a Batik, Kamber, Baráth trió azon tagjának helyére, aki hiányzott.

A mieink kezdték aktívabban a mérkőzést, míg kisebb helyzetek mellett az első nagyobb lehetőségre a félidő derekáig kellett várni, akkor N’Gog tolta el a labdát a védője mellett, a léc alá tartó lövését Rácz Gergely kapus ütötte szögletre. N’Gog helyzetét követően a házigazdák előtt is adódott egy lehetőség, de Gróf Dávidnak nem kellett védenie – elment a labda keresztbe a kapunk előtt –, ezeket leszámítva azonban jobbára a mezőnyben adogattak a csapatok.

A félidőig már nem is változott a játék képe, Supka Attila pedig nem lehetett elégedett a csendesen csordogáló mérkőzéssel, hiszen a szünetben kettőt is cserélt, Fousseni és N’Gog maradt az öltözőben, és a helyükre Banó-Szabó Bence, illetve Tischler Patrik érkezett a második negyvenöt percre.

A térfélcsere után a Paks is aktívabbá vált, a 64. percben Haraszti távoli lövését védte Gróf Dávid, aki a következő percben Hahn kísérlete után is szépen hárított, bizonyítva, hogy nem véletlenül tartják az NB I (egyik) legjobb kapusának. Persze a Honvéd is igyekezett, Holender Filip egy ízben remekül ugrott ki, de sajnos lesről indult, míg a szélről érkező beadások sajnos nem voltak pontosak. A 89. percben 17 méterről végezhettek el szabadrúgást a mieink, Holender lövését azonban Rácz kapus szögletre tolta, nagy lehetőség volt! A hosszabbításban még Gazdag Dániel lőhetett, gól azonban már nem született, így a Honvéd térhet haza Paksról, sorozatban tizenkettedik alkalommal szerzett pontot a riválissal szemben, és ezúttal sem kapott gólt!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!