aktuális híreink

Gólgazdag meccsen győzelem

Kétgólos hátrányból fordítva nyert a Honvéd -MFA U16-os csapata

2019-04-02 16:33:00

Utánpótláscsapataink közül az U19-es együttes mellett az U16-os és az U15-os is pályára lépett a hétvégén. 

Az 16 éven aluliak együttese a Debrecen vendége volt, s gólgazdag mérkőzésen aratott győzelmet, így már kilenc ponttal vezet az MTK előtt, igaz, a mieink két meccset többet játszottak riválisuknál. A találkozón Kerezsi Zalán duplázott, így 13 góljával a második helyen áll a góllövőlistán, a harmadik pedig a szintén honvédos és a Debrecen ellen szintén eredményes Németh Dániel 11 góllal.

A Honvéd-MFA U15-ös gárdája a Vasast fogadta, s már az első félórában két gólt szerzett, előnyét pedig meg is tartotta a folytatásban. A három mérkőzés óta veretlen együttes továbbra is a második helyen áll, öt ponttal megelőzve a Mol Vidi FC-t.

 

U16-OS BAJNOKSÁG, 22. FORDULÓ

DVSC-DLA–Budapest Honvéd-MFA 3–5 (1–1) 

Debrecen

Vezette: Major Olivér (Rácz, Szilágyi) 

Gólszerző: Jánovszki (45.), Füzfői (47.), Sustyák (52.) ,ill. Kerezsi (26., 63.), Pekár (66.), Benczenleitner (90.), Németh D. (93.)

Honvéd: Boros – Varga G., Pekár, Zsigmond (Bartha, 53.), Benczenleitner – Török, Kovács V. (Kárász, 75.), Nyitrai – Kozma (Benkő, 46.), Németh D., Kerezsi (Páll, 78.)

Vezetőedző: Nagy Mihály

Nagy Mihály: – Kiválóan kezdtük a mérkőzést, mi irányítottuk a játékot, szép gólt lőttünk. Kezünkben volt a mérkőzés, de minden előjel nélkül kaptunk hat perc alatt három gólt, amiket komoly egyéni hibák előztek meg. A csapat higgadt maradt, nyugodtan futballozott, és kemény játékkal megfordította a mérkőzést. Csak gratulálni lehet a játékosoknak. 

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 21. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Vasas Kubala Akadémia 2–1 (2–1)

Budapest, Honvéd-MFA utánpótlásközpont

Vezette: Németh Zsombor (Kujter, Gyana)

Gólszerző: Kiss L. (16.), Rácz (26.), ill. Nagy-Kolozsvári (39.)

Honvéd: Schrankó – Gera (Patócs, 66.), Nagy Z., Moery, Pilter – Pollák, Tarcson (Scsoka, 75.), Keresztes (Ulbert, 75.) – Mázsás (Tamási, 51.), Rácz (Szabó V., 51.), Kiss L. (Birkás, 66)

Vezetőedző: Isa Gábor 

Isa Gábor: – Nagyon jól kezdődött a mérkőzés, hiszen a félidő felénél kétgólos előnyben voltunk, és további lehetőségeink voltak, hogy az előnyünket növelni tudjuk. Ahogy lenni szokott, az ellenfél a mérkőzés első kapura lövésével szépített. A második félidőben is mi domináltunk, de sajnos nem sikerült az előnyünket növelni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!