aktuális híreink

Gyomor

Lapszemle

2017-02-07 11:59:37

Már csak pár nap van hátra a Magyar Kupa mérkőzésünkig a Ferencváros ellen. Aztán egy hét múlva már a Hidegkuti Stadionban találkozunk az MTK-val. Ilyenkor már elkezd dolgozni az ember gyomrában az a bizonyos ideg, amely oly jellemző a valódi szurkolóra. Mindegy, hogy milyen optimisták vagyunk. Tudjuk, hogy egy mérkőzés iránya mily kevésen múlik, s azt is tudjuk, hogy a másik csapat ugyanannyira akarja a győzelmet vagy a továbbjutást, mint mi. A legjobb csak saját csapatunk erősségeire gondolni.

A téli átgazolási időszakban idén nem sokat igazoltunk, és nem is hagyták el sokan csapatunkat. Kölcsönbe leigazoltuk Laczkó Zsoltot. Zsoltot baloldali védőként a bajnokság egyik legjobbjának tartják, és az edzőmeccsek teljesítményéből kiindulva ez az értékelés nem túlzott. A jobb hátvéd posztjára is igazoltunk játékost Villám Balázs személyében. Ikenne-King Patrick több alkalommal is sikeresen játszott a jobb oldalon az őszi szezonban, de szükség volt mellé még egy játékosra. Klubunk értékesítette Botka Endre és Prosszer Dániel játékjogát, Hajdú Ádámot pedig kölcsönadtuk a Paksi FC-nek. Felmerül a kérdés, hogy erősödtünk, vagy gyengültünk-e a téli szünetben? Azt hiszem, erősödtünk. Laczkó kétségkívül erősítést jelent a baloldali játékunkban, míg a King - Villám duó az eddig látottak alapján pótolni tudja a kispesti nevelésű Botka Endrét, aki most éppen ellenünk készül a Magyar Kupában. Tömösvári Bálint 1998-as születésű támadónk pedig kellemes meglepetésnek ígérkezik az előzőleg Prosszer Dániel által elfoglalt pozícióban.  Sérültjeink meggyógyultak, és mindenki nagy kedvvel várja első „tavaszi” megmérettetésünket a Ferencváros elleni Magyar Kupa küzdelem első felvonásán a Groupama Arénában. A továbbjutást mindkét csapat fontosnak tartja, így nagyszerű küzdelemre számíthatunk február 11-én.

A törökországi edzőtábor jó ötletnek bizonyult. Tíz napon keresztül tavaszi időjárásban edzett csapatunk, és játszott három mérkőzést erős ellenfelek ellen. A hangulat kiváló volt, és még jobban összekovácsolta együttesünket. Mióta visszaérkeztünk Budapestre, sajnos az időjárás nem volt kegyes a labdarúgáshoz. Fagyott talaj, hó, jég, eső, sár, és minden más, ami belefér. Viszont azt kell mondanom, edzőink és játékosaink fantasztikus munkát végeztek az elmúlt tíz napban is, és maradéktalanul teljesítették az edzésterveket. Nem szoktunk edzőtáborba vonulni. A Bozsik Stadionban is képesek vagyunk nagyszerű felkészülésekre, de most a rendkívül zord időjárás kényszerített minket Törökországba. Akárhogy is nézzük, jó döntés volt. Remélem, ez megmutatkozik majd teljesítményünkben is.

 

A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway

 

Forrás: nb1.hu


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Aranyoroszlánok S02E05 | HonvédTV | Budapest Honvéd - Újpest 2-2 - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!