aktuális híreink

Győzelem Wales ellen!

Baráth Botond és Holender Filip is kezdő volt a magyar válogatottban

2019-06-11 22:38:00

Holender Filip és a mérkőzést végigjátszó Baráth Botond is kezdőként kapott lehetőséget a magyar válogatottban a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn, amelyen Marco Rossi szövetségi kapitány eltiltása miatt csak a lelátón foglalhatott helyet.

Az első igazán nagy helyzet a 17. percben éppen Holender előtt adódott, Dzsudzsák Balázs indítása után Szalai Ádám centerezett, az NB I (társ)gólkirálya pedig hiába csúszott, centikkel lemaradt a labdától. Az első félidő nagy részében a magyar válogatott birtokolta többet a labdát, veszélyesebben is játszott (Gulácsi Péternek egyszer kellett védenie), a szünetig azonban egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie.

A második félidő kiegyenlített játékkal kezdődött, Holender Filip pedig kezdőként első összesen pedig a harmadik válogatott meccsén 57 percet kapott, amikor Varga Roland váltotta. Az utolsó 20 percre aztán megélénkült a második játékrész közepére kicsit ellaposodó mérkőzés. Kleinheisler László lövését védte szépen a vendégek kapusa, majd a 81. percben érkezett Pátkai Máté: ugyan Szalai Ádám elől (közepesen szabályosan) még mentettek a védők, a labda azonban Pátkai elé került, aki 10 méterről a bal felső sarokba bombázott!

A gól után a mieink futballoztak veszélyesebben, az utolsó percekre viszont beszorult a csapat ( Baráth Botond kétszer is szépen mentett), de az együttes állta a sarat, és bravúros győzelmet aratott!

(fotó: mlsz.hu)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!