aktuális híreink

Győzelemmel búcsúzna a csapat

Banó-Szabó Bence számára a harmadik meccs előtt jött el a holtpont

2019-07-02 21:00:00

Kímélő kedd. Akár így is definiálhatnánk a Budapest Honvéd FC napját: a belga Mouscron elleni hétfői döntetlen után Giuseppe Sannino mester úgy döntött, kedd délelőtt nincs edzés, míg délután „csak” egy konditermi gyakorlás várt a csapatra. Az együttes este megnézte az edzőpályánkon rendezett Legia Warszawa–Universitatea Craiova mérkőzést, ahol a lengyeleknél pályára lépett a válogatott Nagy Dominik, míg a Craiova azért is lehetett érdekes, mert az Európa-liga második selejtezőkörében a román együttes az egyik lehetséges ellenfele a Honvédnak – persze ehhez előbb túl kell jutni a litván Zalgirison, ami szintén nem lesz egyszerű feladat.

De térjünk is vissza az ausztriai edzőtáborhoz, hiszen szerdán délelőtt edzés, délután pedig a negyedik felkészülési mérkőzés vár a csapatra, amelyet a Red Bull Brasil ellen vívunk majd 18 órától Kirchdorf in Tirolban.

„Személy szerint annyira nem érzem fáradtnak magamat, a keddi nap sokat segített nekem és a csapatnak is – jegyezte meg a kimerültség kapcsán Banó-Szabó Bence. – Pozitív érzésekkel várom a szerdai mérkőzést, nagyon szeretnék nyerni, ami azért is jó lenne, mert akkor győzelemmel zárnánk az edzőtábort. Ami a keddi napot illeti, a reggeli után úsztam egy kicsit, majd visszafeküdtem aludni az ebédig.”

Banó-Szabó Bence hozzátette, nála a harmadik, a Mouscronnal vívott találkozó előtt jött el a holtpont, amin mostanra már átlendült, s úgy véli, jövő csütörtökre, a szezon első tétmeccsére jó állapotba kerülhet az együttes.

„Kíváncsi leszek a Red Bull elleni találkozóra, legyőzték a Fradit, és a lengyel Legiát is megverték, őket pedig most láttuk, hogy komoly erőt képviselnek, nem lesz könnyű dolgunk – folytatta Banó-Szabó Bence. – Azonban ha teljes erőbedobással küzdünk, ahogyan az el is várható, akkor legyőzhetjük őket. Giuseppe Sannino egyre jobban megismer minket, tudja, hogy mire vagyunk képesek, és egyre jobban alkalmazzuk, amit kér tőlünk, az első tétmeccsre összeáll majd a csapat.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!