aktuális híreink

Győzni kell!

Nagy Gergő szerint fontos, hogy ráerőltessük az akaratunkat az MTK-ra

2019-02-22 20:00:00

„Ezt a meccset meg kell nyerni!” – jelentette ki határozottan Supka Attila vezetőedző, miközben a Budapest Honvéd busza éppen a gyirmóti stadion felé tartott. Együttesünk itt fogadja az MTK-t, a csapat pedig már pénteken elutazott a „hazai” mérkőzés helyszínére, és az Alcufer Stadionban tartotta meg a találkozó előtti utolsó edzését.

A stadion előtt egy (nem is olyan régi) kedves ismerős köszöntötte a küldöttséget, a jelenleg az első osztályba jutásért hajtó Gyirmót FC-ben szereplő Villám Balázs látogatta meg a korábbi társakat, akik nagy örömmel fogadták a játékost.

A kedélyes beszélgetés után pedig következhetett a – kicsit szeles – edzés, amely során a játékosaink megismerkedhettek a pályával, szokhatták a környezetet, így már legalább egy tréninggel a lábukban fogadhatják majd az MTK-t. A bő egyórás gyakorlás során mindenki nagy kedvvel, motiváltan vetette bele magát a játékba, bízunk benne, hogy szombaton is hasonló elszántsággal küzd a csapat, s akkor eredményes lehet majd a kék-fehérekkel szemben.

„Kicsit fáradt vagyok még a szerdai kupamérkőzés után, de az idegenbeli győzelem mellett a legnagyobb fegyvertény, hogy végig tudtam játszani a meccset, igaz, az utolsó negyed órára kihúzták a dugót – mondta Nagy Gergő, a Honvéd középpályása a pénteki tréninget követően. – Három hetet hagytam ki, de a felépülésem után másfél hétig már edzettem, ez sokat lendített rajtam, és segített abban, hogy valamit visszahozzak az elveszített energiából. Nem gondoltam, hogy végigbírom a meccset, de örülök, hogy így történt, s hogy sérülés nélkül megúsztam. Ami pedig a szombati találkozót illeti, a szakmai stábbal még megbeszéljük, hogy mi a legjobb nekem és a csapatnak. Remélem, hogy rá tudjuk erőltetni az akaratunkat az MTK-ra, ha ez így lesz, akkor elhozhatjuk a három pontot Gyirmótról, ehhez azonban fegyelmezett és agresszív játékra lesz szükség.”

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!