aktuális híreink

Hibátlan hétvége

Az összes utánpótláscsapatunk győzni tudott

2019-05-28 19:03:26

Nemcsak a DVTK-t legyőző U19-es csapatunk sikerének örülhettünk a hétvégén, hanem további négy győzelemnek, ugyanis a Budapest Honvéd-MFA U17-es, U16-os, U15-ös és U14-es gárdája egyaránt nyertesen hagyta el a pályát a legutóbbi fordulóban.

Az U17-es és az U16-os csapat Felcsúton győzött, előbbi már fordulókkal korábban, utóbbi pedig az előző körben tette biztossá a bajnoki címet, ennek ellenére mindkét gárda jól teljesített, s újabb győzelmet aratott, a szezon során a tizenkilencediket, illetve a huszadikat.

Az U15-ös csapatunk a második helyen végez majd az utolsó fordulót követően, és a DVTK ellen a 21. sikerét jegyezte, míg az U14-es korosztályban csak a záró kör dönt majd az aranyérem sorsáról. Takács László együttes 68 ponttal vezeti tabellát, mindössze egy ponttal megelőzte a második PAFC gárdáját. A Honvéd az utolsó fordulóban a 9. Győr otthonában lép pályára.

 

U17-ES BAJNOKSÁG, 27. FORDULÓ

PAFC–Budapest Honvéd-MFA 0–2 (0–0)

Felcsút, Pancho Aréna

Vezette: Czár Krisztián (Agócs Á., Sütő Z.)

Gólszerző: Németh B. (63.), Csányi (88.)

Honvéd: Megyeri – Földesi (Eördögh, 60.), Török K. (Bónus, 84.), Horváth M., Bocskay, Molnár R. (Németh B., 60.), Németh D. (Csányi, 60.), Sikorszki, Buna, Fazekas, Kovács D. (Csaba D., 84.)

Vezetőedző: Farkas Tibor

Farkas Tibor: – Tudatosan átadtuk a kezdeményezést ellenfelünknek, így többet birtokolta a labdát, de kontrolláltuk a játékot. Nagyobb helyzetek a mi csapatunk előtt adódtak. A második félidei szerkezetváltásunk és cseréink meghozták a kívánt eredményt. 

 

U16-OS BAJNOKSÁG, 27. FORDULÓ

PAFC–Budapest Honvéd-MFA 2–3 (0–2)

Felcsút, Pancho Aréna

Vezette: Kiss Szabolcs (Németh D., Dancs)

Gólszerző: Győri (56., 64.), ill. Kerezsi (32., 68.), Hajas (44.)

Honvéd: Salka – Varga G. (Kárász, 12.), Pekár (Bartha, 68.), Zsigmond (Nyitrai, a szünetben), Benczenleitner – Szabó B., Kovács V., Keresztes (Kozma, a szünetben) – Hajas, Benkő (Páll, a szünetben), Kerezsi

Vezetőedző: Nagy Mihály

Nagy Mihály: Kiválóan kezdtünk, szépen játszottunk, és a félidő végére két gólos előnyünk volt. Sajnos három védőt is le kellett cserélni. A játékosokat csak dicsérni lehet, mert az ellenfél egyenlítése után, kényszerposztokon játszva nagy akarattal megnyerték a mérkőzést. Riválisunk is rúghatott volna még gólt, de ha higgadtabbak és pontosabbak vagyunk, akkor nagyobb is lehetett volna a különbség.

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 29. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–DVTK 1–0 (0–0)

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Vezette: Ősz Máté (Koczák R., Csékei A.)

Gólszerző: Rácz B. (48.)

Honvéd: Schrankó – Gera (Scsoka, 67.), Nagy Z., Polák (Domonkos, 60.), Moery, Fehér B. (Patócs, 50.), Kiss L., Mázsás (Ulbert, 60.), Pilter, Rácz B., Tamás (Dénes, 50.)

Vezetőedző: Isa Gábor

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 29. FORDULÓ
Budapest Honvéd MFA–DVTK 7–0 (3–0)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont
Vezette:
Czakó Tibor (Huszár, Horváth)
Gólszerző: Bezzeg (15.), Klausz (16., 56., 62., 71.), László (27.), Szűcs (78.)
Honvéd: Tóth – Kis Kornél (Ledacs-Kiss, 55.), Kis Koppány (Koblinger, 55.), Sebe, Bezzeg, László (Zsigmond, a szünetben), Knolmár (Szántó, 59.), Klausz, Mihály (Szűcs, 59.), Varga (Hajzlinszki, 55.), Horváth
Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Még ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a találkozót. Mind a játékosok, mind az edzői stáb rendkívül motivált, hogy az utolsó fordulóban megkoronázzuk az egész éves teljesítményünket. Küzdeni fogunk a bajnoki címért!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!