aktuális híreink

Hisz a csapatban

Lefkovits Robi úgy érzi, jó helyre került

2019-07-07 17:01:00

 1-es számmal: Lefkovits Robi!

Eddig jobbára 99-essel (a Magyar Kupában 18-assal) kezdődött a Budapest Honvéd összeállítása, a nyáron igazolt izraeli-magyar kapus azonban az 1-es számot választotta, így ezzel láthatjuk majd a kapuban.

„Jól érzem magam a csapatban, eddig minden remek – kezdte érdeklődésünkre Lefkovits Robi. –  Sok időt töltünk együtt a srácokkal, úgy érzem, mintha régóta itt lennék, jó közösségbe csöppentem, mindenki kedvesen, barátságosan fogadott.”

A 30 esztendős kapus elmondta, a két szabadnap alatt sikerült kipihennie magát, közben pedig a lakáskeresésre is szakított időt, hiszen a feleségével (akinek nagyon tetszik a város) és a fiával él majd együtt Budapesten és szeretnék kiválasztani a legjobb lakást.

„Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megtaláljuk a megfelelő otthont – tette hozzá Lefkovits Robi, aki a csapat előtt álló nagy feladatra, az Európa-liga-selejtezőre is kitért. – Most már a Zalgirisre koncentrálunk, mindenképpen szeretnénk továbbjutni. A felkészülés során jó munkát végeztünk, erős csapatokkal játszottunk edzőmeccseket, és úgy érzem, hogy egyre jobban megy a taktikai elemek megvalósítása, szóval bizakodó vagyok a jövőt illetően. Kemény rivális lesz a Zalgiris, de hiszek a csapatban, hiszek a továbbjutásban.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!