aktuális híreink

Holender Filip: Lugano

Nyártól Svájcban folytatja a Honvéd válogatott labdarúgója

2019-03-26 14:00:00

A svájci első osztály hetedik helyén álló Lugano FC együttese bejelentette, hogy kettő plusz egyéves szerződést kötött Holender Filippel, akinek a nyáron lejár a szerződése a Budapest Honvédnál, így a kétszeres magyar válogatott labdarúgó a következő idényben már Svájcban légióskodik majd.

„Tetszett az a terv, amit a Lugano tulajdonosa, sportigazgatója és vezetőedzője felvázolt előttem, ezért döntöttem a kettő plusz egyéves szerződés aláírása mellett– mondta Holender Filip. – Biztos, hogy nehezebb dolgom lesz, mert a svájci bajnokság erősebb, mint a magyar, de pont ezért választottam Luganot. Szeretnék az új csapatomban és a válogatottban is alapember lenni. Egyúttal el akarom mondani, hogy ez a megállapodás júniustól érvényes, az elkövetkezendő két hónapban semmi másra nem fogok koncentrálni csak a Honvédra. Legfőbb célom, hogy dobogón zárjuk a bajnokságot, és nagyon szeretnék kupagyőztes lenni, és a célok közül a gólkirályi cím az utolsó. Bármennyire jó lesz Luganoban, 10 év után nem lesz könnyű elhagyni Kispestet, már most is nehéz, de júniusban ez az érzés fokozódik majd.”

Holender Filip egyébként a Lugano harmadik magyar játékosa lesz, hiszen a klubnál szerepel a korábbi kispesti Vécsei Bálint, illetve Kecskés Ákos is.

(fotó: fclugano.com)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!