aktuális híreink

Idegenben – otthon

Supka Attila eredményes, jó játékot vár az MTK ellen

2018-10-19 14:19:00

Szombat délután rangadót játszik a Honvéd az MTK ellen, ezúttal vendégként lépünk pályára az Új Hidegkuti Stadionban. A délelőtti edzés után Supka Attilát kérdeztük az elmúlt két hét eseményeiről és természetesen a rangadóról.

„A kéthetes szünet első részében megpörgettük egy kicsit tréningeket, keményebben edzettünk – kezdte a vezetőedző. – Játszottunk egy felkészülési mérkőzést, ahol mindenki lehetőséget kapott, aki eddig kevesebb mérkőzést játszott. A héten már a rangadóra összpontosítottunk, az MTK-ra készültünk.” 

A szakember elmondta, hogy Deák István és Pölöskei Zsolt kivételével mindenki egészséges, harcra kész. Mindenki tisztában van a mérkőzés jelentőségével, és reméljük, hogy egy jó hangulatú mérkőzésen sikeresen fogunk szerepelni. Majd így folytatta:

 „Eredményes, jó játékot várok a holnapi mérkőzésen – mondta Supka Attila. – Ha meg tudjuk valósítani azokat a dolgokat, amiket a mérkőzés előtt megbeszéltünk, akkor meglehet a három pont az Új Hidegkuti Stadionban. Bízom benne, hogy amit elterveztünk, gyakoroltunk, az megvalósításra kerül.”
honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!