aktuális híreink

Információk a Szkopjéba utazó szurkolók számára

Klubunk 250 jegyet kapott a Rabotnicskitől, a belépők 20 euróba kerülnek.

2018-07-03 10:26:00

Július 11-én szerdán a macedón Rabotnicski otthonában játssza első tétmeccsét a szezonban a Bp. Honvéd. Mint arról már beszámoltunk, az Európa-liga 1. selejtezőkörében sorra kerülő találkozó helyszíne mégsem a macedón csapat otthona, a II. Fülöp stadion lesz, hanem a helyi labdarúgó-szövetség edzőközpontja.

A FFM Training Center befogadóképessége 1150 fő, ezért limitált lesz a vendégszurkolók száma. A Rabotnicskitől kapott tájékoztatás szerint 250 jegyet kap a Honvéd, a belépők pedig 20 euróba kerülnek. A jegyeket két helyen lehet megvásárolni, a mérkőzés napján 15 órától az edzőközpont bejáratával szemben, illetve 12 órától a szurkolók találkozási pontjánál. Macedónia hivatalos pénzneme a macedón dínár, de a jegyekért euróban is lehet fizetni. A FFM Training Center Szkopjéban, az Asnom Bulevaron található.

A mérkőzésre a szurkolók két 50 fős buszt is indítanak, amelyekre itt lehet jelentkezni, s érdemes sietni, mert fogynak a helyek.

A visszavágóra július 17-én a Bozsik Stadionban kerül sor, amely mérkőzés azonban az UEFA 2013-as, két mérkőzésre érvényes büntetése miatt zárt kapus lesz. Ha csapatunk továbbjut, akkor a következő hazai találkozón már ott lehetnek a szurkolóink.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!