aktuális híreink

Irány Székesfehérvár!

Vonatos utazást szerveznek a Vidi elleni meccsre a szurkolók

2018-11-14 13:47:00

A Mol Vidi tájékoztatása szerint a bajnoki címvédő az őszi szezon utolsó három hazai mérkőzését már az új Sóstói Stadionban játssza le, így a székesfehérvári együttes az FTC és az Újpest mellett a Budapest Honvédot is a felújított létesítményben látja vendégül.

A december 2-án, vasárnap 18 órától sorra kerülő találkozóra – a tavalyi debreceni túra sikerén felbuzdulva – különvonatos utazást szervez a Honvéd-tábor, amely 2500 forintba kerül. (14 éven aluliak számára ingyenes.)

A szurkolói vonat december 2-án 14:45 órakor indul Kőbánya-Kispestről, míg Kelenföldön 15:15 órakor lehet felszállni a szerelvényre. A szervezők kérnek mindenkit, hogy mielőbb szerezzék be az utazásra jogosító karszalagot, hogy kalkulálni lehessen a szükséges szerelvények számával.

„A debreceni túrán bizonyítottuk, hogy tudunk kulturáltan utazni, felesleges károkozás nélkül. Ezúttal is a szervezők vállaltak anyagi felelősséget a szerelvények épségéért. Minden utazót kérünk, hogy ezt maximálisan tartsa tiszteletben” – szól a szervezők kérése a szurkolótársak felé.


Az utazásra jogosító karszalagokat az alábbi helyeken lehet megvásárolni:

Corleone Sport Pub – 1181 Budapest, Reviczky Gyula utca 76, 8–22

Kispesti Futball Ház – 1191 Budapest, Fő utca 38, hétfőn és csütörtökön 16–19

Állateledel bolt a Kőhídnál – 1183 Budapest, Ráday Gedeon utca 112, hétfőtől péntekig 7:30–17, szombaton 7:30–12honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!