aktuális híreink

Isten veled, bajnok!

A Kispesti Újtemetőben örök nyugalomra helyezték Faragó Lajost

2019-06-05 19:27:00

A Kispesti Újtemetőben ma helyezték örök nyugalomra a Budapest Honvéd legendás labdarúgóját Faragó Lajost. A gyászoló család mellett ott voltak a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), képviselői, Sipos Jenő az MLSZ szóvivője, Bp. Honvéd egykori játékosai közül többek között Szurgent Lajos, Tajti József, Tóth Kálmán, Pál József. Piroska János a Honvéd Baráti Kör elnöke. A fővárosi klubok közül a Vasas egykori labdarúgója Raduly József és Izsó Ignác, az Újpest részéről Dunai Antal és Göröcs János, az MTK-s Laczkó Mihály, Jakab János, a Budafok tiszteletbeli elnöke.

Nagy számban képviseltették magukat a Bp. Honvéd szurkolói, akik a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület (KLTE) vezetőivel együtt egy „Isten veled Lajos bácsi” drapériával kisérték utolsó útjára az Aranycsapat kapusát. Faragó Lajos sírjára a rengeteg koszorú mellett egy Kispest sál is felkerült.

Fájó szívvel búcsúzunk a kispesti aranycsapat utolsó tagjától, emlékét örökké megőrizzük! Isten veled Lajos bácsi, Isten veled bajnok! Nyugodj békében!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!