aktuális híreink

Jegyinformáció

Minden jegy elkelt a rangadóra!

2018-05-22 13:13:00

MINDEN JEGY ELKELT A VIDEOTON ELLENI RANGADÓRA! ETTŐL FÜGGETLENÜL KINYITNAK A BOZSIK STADION PÉNZTÁRAI A LENTI IDŐPONTOKBAN, MIVEL A VASAS ELLENI MÉRKŐZÉSRE ÉS CSALÁDI NAPRA IS ÁRUSÍTUNK JEGYEKET!


A Bozsik Stadion pénztárai ezen a héten, csütörtökön, pénteken és szombaton tartanak nyitva, ezen a három napon a Videoton és a Vasas elleni mérkőzésekre, lehet elővételben jegyet venni. A mérkőzésekre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes árú belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőleg éljenek az elővételes, vagy online jegyvásárlás lehetőségeivel, hogy a sorban állás lerövidüljön a mérkőzés napján.

Online jegyet csak klubkártyával lehet vásárolni. Hazai mérkőzéseinkre klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Ezért nyomatékosan kérjük azon szurkolóinkat, akik klubkártya nélkül látogatják mérkőzéseinket, legalább 1 órával a mérkőzés előtt, vagy a mérkőzés előtti napokon vegyék meg jegyeiket.

Pénztár nyitva tartás:

2018.05.24., csütörtök                  17-19 óráig

2018.05.25., péntek                      16-19 óráig

2018.05.26., szombat                    10-14 óráig


Az alábbi mérkőzésekre árulunk jegyet:

2018.05.27.         Videoton - Bp. Honvéd  

2018.06.02.         Bp. Honvéd – Vasas


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!