aktuális híreink

Jegyinformációk

Az Újpest és a Debrecen elleni mérkőzésekre

2018-04-17 12:58:00

A Bozsik Stadion pénztárai ezen a héten, csütörtökön, pénteken és szombaton lesznek nyitva, ezen a három napon az Újpest és a Debrecen elleni meccsekre lehet elővételben jegyet venni, valamint bérletvásárlásra is van lehetőség.

A mérkőzésekre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes áru belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőleg éljenek az elővételes, vagy online jegyvásárlás lehetőségeivel, hogy a sorban állás lerövidüljön a mérkőzés napján.

Online jegyet csak klubkártyával lehet vásárolni. Hazai mérkőzéseinkre klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Ezért nyomatékosan kérjük azon szurkolóinkat, akik klubkártya nélkül látogatják mérkőzéseinket, legalább 1 órával a mérkőzés előtt, vagy a mérkőzés előtt napokon vegyék meg jegyeiket.

Pénztár nyitva tartás:

04.19. (csütörtök)       17-19 óra között    (Újpest, DVSC meccsekre, bérletvásárlás)

04.20. (péntek)              16-19 óra között   (Újpest, DVSC meccsekre, bérletvásárlás)

04.21. (szombat)         14 órától                     (Újpest, DVSC meccsekre, bérletvásárlás)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!