aktuális híreink

Jegyinformációk

Négy meccsre is lehet belépőt vásárolni

2019-04-10 22:16:00

Az időpont a szokásos, a megvásárolható jegyek köre viszont kicsit szélesebb, mint általában.

Ahogyan azt szurkolóink már megszokhatták, ezúttal is pénteken (esetünkben április 12-én) 16–19 óra között lesznek nyitva az MTK stadionjának Sport utcai vendégpénztára, ahol elővételben lehet jegyeket váltani a Budapest Honvéd találkozóira. Ezúttal viszont 4 meccsre is árusítunk belépőket, ráadásul érdemes figyelni, mert különböző feltételekkel, illetve a kupavisszavágóra csak korlátozott számban.

Nézzük sorrendben a meccseket. A drukkerek a DVSC elleni, április 13-án, szombaton 17:00 órától sorra kerülő találkozóra vehetnek jegyeket. A mérkőzés normál biztonsági besorolású, így az internetes és a személyes jegyvásárlás esetén sem szükséges a személyes adatok megadása.

Szintén árusítunk belépőket a következő bajnokira, amelyet április 20-án, szombaton 17:00 órától az Újpest FC otthonában játszik a Honvéd. A találkozó kiemelt biztonsági besorolású, ezért csak klubkártyával, vagy személyi azonosításra alkalmas igazolvánnyal lehet jegyet venni. A belépők elővételben 900 forintba kerülnek, s kérjük szurkolóinkat, hogy előre váltsák meg a jegyeket, a kedvezmény csak ebben az esetben érvényes. (A találkozóra a 14 év alattiak és a 65 éven felüliek ingyen mehetnek be, 0 forintos, regisztrációs jeggyel, amelynek megváltásához szintén szükség van a személyes adatokra.)

A két bajnoki mellett a kupaelődöntőre is lehet belépőt venni pénteken, itt pedig érdemes résen lenni, mivel az április 24-én, szerdán 15:00 órától sorra kerülő Soroksár–Honvéd visszavágóra mindössze 150 jegyet kapott a klubunk, így a korlátozott darabszám miatt ajánljuk mindenkinek, hogy minél hamarabb váltsa meg belépőjét. A belépő ára egységesen 1100 forint. A visszavágó mellett természetesen a hazai, április 17-én, szerdán 18:00 órától sorra kerülő Honvéd–Soroksár meccsre is árusítunk jegyeket, ez a találkozó normál biztonsági besorolású, a vásárláshoz nincs szükség személyi azonosításra alkalmas igazolványra.


Az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégpénztárának nyitvatartása

Április 12., péntek: 16–19

A Sport utcai elővételes pénztárban a Debrecen, az Újpest és a Soroksár elleni mérkőzésekre is lehet jegyet vásárolni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!