aktuális híreink

Jegyinformációk

Nincs több vendégbelépő a Soroksár elleni kupavisszavágóra

2019-04-15 14:48:00

Noha a csapat még csak a Soroksár elleni Magyar Kupa-elődöntő első felvonására készül – a találkozóra április 17-én, szerdán 18:00 órától kerül sor –, a visszavágóval kapcsolatban is van már hírünk. Klubunk pénteken árusította elővételben a jegyeket az április 24-én, 15:00 órától esedékes találkozóra, amelyre el is fogyott az összes, a vendégszurkolók rendelkezésére bocsátott belépő!

A kupaelődöntő első mérkőzésére a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyet vásárolni, míg az Új Hidegkuti Nándor Stadion pénztárai, a szokott módon, három órával a kezdés előtt nyitnak, esetünkben szerdán 15:00 órától.

Ami pedig a hétvégi Újpest elleni találkozót (április 20., szombat 17:00) illeti, a mérkőzésre április 18-án, csütörtökön 16–19 óra között lehet elővételben jegyeket váltani, a megszokott helyen az MTK stadionjának Sport utcai vendégpénztárában. A találkozó kiemelt biztonsági besorolású, ezért csak klubkártyával, vagy személyi azonosításra alkalmas igazolvánnyal lehet jegyet venni. A belépők elővételben 900 forintba kerülnek, s kérjük szurkolóinkat, hogy előre váltsák meg a jegyeket, a kedvezmény csak ebben az esetben érvényes.

 

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégpénztárának nyitvatartása

Április 18., csütörtök: 16–19

A Sport utcai elővételes pénztárban az Újpest elleni mérkőzésre lehet jegyet vásárolni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!