aktuális híreink

Jegyinformációk

Csütörtökön és pénteken is lehet belépőket vásárolni az FTC ellen – klubkártya szükséges!

2019-04-23 12:59:00

Április 27-én, szombaton 19:30 órától fogadja a Budapest Honvéd FC együttes a Ferencváros csapatát az OTP Bank Liga 30. fordulójában. A zöld-fehérek elleni találkozó kiemelt biztonsági besorolású, ezért a mérkőzésre csak klubkártyával, vagy személyes azonosításra alkalmas igazolvánnyal lehet jegyet vásárolni. Fontos információ, hogy elővételben kizárólag klubkártyával lehet belépőt vásárolni.

Szeretnénk kérni a szurkolóinkat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőleg mindenki elővételben váltsa meg a belépőjét, s egyúttal felhívjuk a ferencvárosi drukkerek figyelmét, hogy kizárólag a vendégszektorba vegyenek jegyeket, a hazai szurkolóknak fenntartott részekre ugyanis érvényes jegy birtokában sem engedjük be őket. A vendégszektorba érvényes belépőket a Ferencváros értékesíti. A jegyvásárlás biztonságos menetét a Honvéd biztonsági szolgálata és a rendőrség felügyeli.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon már megvásárolhatók a belépők a mérkőzésre, míg az MTK stadionjának Sport utcai pénztára a héten csütörtökön és pénteken is nyitva lesz 16–19 óra között.

 

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion Sport utcai pénztárának nyitvatartása

Április 25-26 (csütörtök, péntek): 16–19

A Sport utcai elővételes pénztárban az FTC elleni találkozóra lehet jegyet vásárolni


– A találkozó kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzés, ezért kizárólag személyes azonosításra alkalmas igazolvány ellenében lehet a meccsre jegyet vásárolni.

– A vendégszurkolók számára kizárólag a Ferencváros értékesíti a belépőket, az ezzel kapcsolatos információkat a zöld-fehérek honlapján (fradi.hu) érik el a Fradi szurkolói.

– A vendégszektor kapacitása adott, s nem áll módunkban ennél több jegyet értékesíteni a ferencvárosi szurkolók számára.

– A Honvéd-szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve elővételben is kizárólag honvédos klubkártyával válthatják meg a belépőket a szombati mérkőzésre.

– Az elővételes jegyvásárlásra csütörtökön és pénteken 16–19 óra között lesz lehetőség az MTK stadionjának Sport utcai vendégpénztáránál, ahol a Honvéd biztonsági szolgálata és a rendőrség is felügyeli, hogy a jegyvásárlással kapcsolatban minden rendben menjen.

– A hazai szurkolók számára fenntartott szektorokba érvényes jegy ellenére sem engedjük be a Ferencváros szurkolóit.

– A hazai részre belépő vendégdrukkereket a stadionból kivezetjük, a jegy árát pedig nem áll módunkban visszatéríteni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!