aktuális híreink

Jegyvásárlás – kizárólag klubkártyával

Szombaton is szükséges lesz a kártya a belépők megvételéhez

2019-04-25 11:28:00

Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy klubunk úgy döntött, a Honvéd–Ferencváros mérkőzésre a szombati napon is kizárólag honvédos klubkártyával lehet belépőt vásárolni!

A jegyvásárlás zökkenőmentes lebonyolításában a Honvéd biztonsági szolgálata és a szurkolói csoportok is részt vesznek, ezzel is segítve azokat a drukkereinket, akik nem rendelkeznek honvédos klubkártyával. A klubkártyát a találkozó előtt is ki lehet váltani (a Salgótarjáni úti pénztárban), a pénztárak 16:00 órakor nyitnak, a kártya költsége 1000 forint. 

A kártyával nem rendelkező szurkolóinkat arra kérjük, hogy a helyszínen keressék a biztonsági szolgálat embereit.

Szeretnénk kérni a szurkolóinkat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőleg mindenki elővételben váltsa meg a belépőjét, s egyúttal felhívjuk a ferencvárosi drukkerek figyelmét, hogy kizárólag a vendégszektorba vegyenek jegyeket, a hazai szurkolóknak fenntartott részekre ugyanis érvényes jegy birtokában sem engedjük be őket. A vendégszektorba érvényes belépőket a Ferencváros értékesíti. 


Az Új Hidegkuti Nándor Stadion Sport utcai pénztárának nyitvatartása

Április 25-26 (csütörtök, péntek): 16–19

A Sport utcai elővételes pénztárban az FTC elleni találkozóra lehet jegyet vásárolni


– A találkozó kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzés, ezért kizárólag személyes azonosításra alkalmas igazolvány ellenében lehet a meccsre jegyet vásárolni.

– A vendégszurkolók számára kizárólag a Ferencváros értékesíti a belépőket, az ezzel kapcsolatos információkat a zöld-fehérek honlapján (fradi.hu) érik el a Fradi szurkolói.

– A vendégszektor kapacitása adott, s nem áll módunkban ennél több jegyet értékesíteni a ferencvárosi szurkolók számára.

– A Honvéd-szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve elővételben is kizárólag honvédos klubkártyával válthatják meg a belépőket a szombati mérkőzésre.

– Az elővételes jegyvásárlásra csütörtökön és pénteken 16–19 óra között lesz lehetőség az MTK stadionjának Sport utcai vendégpénztáránál, ahol a Honvéd biztonsági szolgálata és a rendőrség is felügyeli, hogy a jegyvásárlással kapcsolatban minden rendben menjen.

– A hazai szurkolók számára fenntartott szektorokba érvényes jegy ellenére sem engedjük be a Ferencváros szurkolóit.

– A hazai részre belépő vendégdrukkereket a stadionból kivezetjük, a jegy árát pedig nem áll módunkban visszatéríteni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!