aktuális híreink

Jobbulást, Moha!

Meglátogatta a csapat a keresztszalag-szakadást szenvedő védőt

2019-07-10 19:29:00

Sérülés miatt kellett hazautaznia az ausztriai edzőtáborból a télen igazolt, s tavasszal remek teljesítményt nyújtó Mohamed Mezghraninak, az alapos orvosi vizsgálatok pedig kiderítették, hogy a belga(-algériai) védő sajnos súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett.

A 25 esztendős labdarúgót kedden műtötték meg a Sportkórházban, a beavatkozást csapatunk egyik orvosa, Dr. Toman József végezte (és másik csapatorvosunk, Tarr Márton is közreműködött), aki elmondta, a műtét jól sikerült, Mezghrani pedig már csütörtökön hazatérhet, és otthon folytatódhat a gyógyulási folyamat. A teljes felépülés nagyjából hat-nyolc hónapot vehet majd igénybe.

A Honvéd stábja pedig meglepetést szervezett a sérült játékosnak, aki éppen a szüleivel beszélgetett a kórteremben, amikor megérkezett Mendelényi Dániel tulajdonos, Giuseppe Sannino vezetőedző, Valerio Zuddas erőnléti edző, Gazdag Dániel, Djordje Kamber, Ivan Lovric és Nagy Gergő. Mezghrani mosolyogva fogadta a társakat, Sannino mester nevetve megjegyezte, már csütörtökre visszavárják Mezghranit, akin látszott, szíve szerint máris rohanna a pályára, hogy segíthesse a csapatot.

Bízunk benne, hogy a látogatás is hozzájárul a minél gyorsan gyógyuláshoz.

Visszavárunk, Moha!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!