aktuális híreink

Jöhet az első mérkőzés

Jiangsu Suning vs. Budapest Honvéd

2018-06-19 09:56:00

Kedd hajnalban utazott el Milánóba a Bp. Honvéd együttese, amely szerdán az Olaszországban edzőtáborozó kínai Jiangsu Suning csapatával találkozik, s ez lesz a gárda első nyári felkészülési mérkőzése. 

„Nagyon rövid volt a szünet, nem is volt idejük a játékosoknak megfelelően kipihenni magukat, így a fizikai állapotukból nem veszítettek semmit – mondta Supka Attila vezetőedző. – Múlt kedden kezdtük el a tréningeket, napi egy edzéssel, de néhány játékos extra pihenőt kapott, így csak most lesz teljes majd a csapat.”

A szakvezetés erre a hétre már mindenképpen szeretett volna edzőmeccset beiktatni a programba, igaz, előzetesen ezt szombatra tervezte a stáb, aztán jött az olaszországi lehetőség, s botorság lett volna nemet mondani arra, hogy a kínai bajnokság negyedikjével játszhat a Honvéd.

„Hasznos lesz a mérkőzés, mert meg tudjuk nézni a próbajátékosokat is, ráadásul nem egy másod-, vagy harmadosztályú, hanem komoly nívón futballozó csapattal szemben lépünk pályára” – tette hozzá Supka Attila, aki egy bosnyák és egy magyar futballistát is szemügyre vehet a találkozón.

Csapatunk 19 fős kerettel utazott Milánóba, a szerdai találkozón a próbajátékosok mellett a két nyári igazolásunk, Eke Uzoma és Holdampf Gergő is pályára léphet. Az együttesből a pihenőjét töltő Eppel Márton és a kisebb sérüléssel bajlódó Davide Lanzafame hiányzik majd.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!