aktuális híreink

Jól rajtoltak az öregfiúk

Bp. Honvéd – Budafok 2-0

2017-03-14 15:30:50

Bp. Honvéd – Budafok 2-0 (2-0)

Bozsik Stadion, vezette: Zelman Pál Rámil

Gól: Szamosi T., Bárányos

 

Bp. Honvéd: Bakó (Plókai) – Plókai, Simon M., Farkas, Móra – Bárányos (Kiss Gy.), Kovács B., Jenei, Szamosi T. (Trembulyák) – Hamar (Szamosi Z.), Czipper.

 

Szép új szerelésben lépett pályára tegnap este öregfiúk csapatunk, ami Wieszt Attilának, az Endo Plus Service kft. tulajdonosának volt köszönhető. Akár már az első percben megszerezhettük volna a vezetést, de ekkor még Bárányos lövése, ha centikkel is, de elkerülte a budafoki kaput. Négy perc múlva, aztán már nem volt hiba az irányzékkal. Szamosi Tamás Czipperrel kényszerítőzött, majd 11 méterről alábökött a labdának, ami engedelmesen hullott a vendégek kapujába. 1-0. Továbbra is a Honvéd irányította a játékot, Czipper háromszor is helyzetbe került. A 11. percben a kapust is kicselezte, de kisodródott és csak az oldalhálót találta el. Három perc múlva kapu fölé fejelt, majd a 25. percben, 15 méterről a jobb kapufa tövét találta el. Egy perc múlva Hamar is megmutatta, hogy a kapufát ő is el tudja találni, az ő lövése is a jobb oldali lécen csattant. Újabb két perc telt el és szabadrúgásból Bárányos is eltalálta a kapufát, ám ezúttal a labda a hálóba kötött ki. 2-0. A 35. percben a vendégek játékosa Pataj addig reklamált egy 11-est, amíg a játékvezető megunta, és egy piros lappal jelezte, hogy a játékos mehet zuhanyozni. Szünet előtt Szamosi Tamást kellett lecserélni, mert a térde erősen vérzett, helyette Trembulyák folytatta a játékot.

Szünetben a sérült Bakó Attila helyett Plókai Attila állt a kapuba, Hamar Istvánt Szamosi Zoltán váltotta. A második félidőre rányomta bélyegét, hogy a budafokiak 10 emberrel játszottak. A mieink úgy futballoztak, mintha megsajnálták volna az ellenfelet a létszámhiány miatt. Támadtunk, néha a vendégek percekig nem jöttek ki a 16-oson kívülre, de újabb gólt nem sikerült bepréselni Nyárádi kapujába. A 68. percben aztán Zrínyi módjára kitörtek a szorításból a vendégek, amiből aztán baj is lett, mert Simon Miklós, utolsó emberként buktatta a vendégek támadóját. A játékvezető kiállította a védőnket, így a Honvéd is 10 főre fogyatkozott. A második játékrészben is sikerült egy kapufát összehoznunk, ezúttal Jenei döngette meg a lécet.

Öregfiúk csapatunk a tavaszi idény első meccsét megnyerte és továbbra is 1 pont hátránnyal a tabella 2. helyén áll.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!