aktuális híreink

Kecskeméti dupla

Az U15-ös és az U14-es csapatunk is győzött a hétvégén

2019-05-07 21:21:03

Az NB III-as csapatunkhoz hasonlóan az U15-ös és az U14-es gárdánk is Kecskeméten lépett pályára a hétvégén, s mindkét korosztályos csapat győzni is tudott.

Az Isa Gábor vezette U15-ös együttes már a 11. percben vezetést szerzett, a győzelem pedig egy pillanatig sem forgott veszélyben, a második félidő elején már 3–0-ra vezettek a mieink, s végül négy gólig jutott a társaság. Az együttes továbbra is a második helyen áll a bajnokságban.

A U14-es gárda (amely szerdán nagy csatában kapott ki a Vasastól) kétszer volt eredményes, mindkét játékrészben egy-egy gólt szerzett, és továbbra is őrzi vezető helyét a bajnokságban, Takács László együttese két ponttal előzi meg a Vasast és héttel a PFLA gárdáját.

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 26. FORDULÓ

KTE Labdarúgó Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 1–4 (0–2)

Kecskemét

Vezette: Farkas Norbert (Kaszala M., Ártim D.)

Gólszerző: Pető, ill. Pilter, UIbert, Kiss L., Rácz B.

Honvéd: Schrankó – Gera (Patócs, 54.), Nagy Z. (Tuba, 54.), Moery, Tarcson, Pekár (Tamási, 58.), Kiss L., Mázsás (Rácz B., 48.), Pilter, Szabó V. (Polák, 48.), Ulbert (Fehér B., 58.)

Vezetőedző: Isa Gábor

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 21. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Vasas Kubala Akadémia 2–3 (2–2)

Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Vezette: Török Zsolt (Grünvald G., Bardi K.)

Gólszerző: Klausz 2, ill. Szendeff 2, Lukács

Honvéd: Tóth B. – Bezzeg, Sebe, Móga, Kis K., Szűcs T., Knolmár, Mihály B., Zsigmond, László M., Klausz

Vezetedző: Takács László

Takács László: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk. Utána szépen lassan kezdtük felvenni a játék ritmusát, és még az első félidőben sikerült egyenlíteni, sőt akár a vezetést is átvehettük volna. A második félidőben ellenfelünk kontrákra rendezkedett be, amiből egyet sikerült is kihasználniuk. Megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre de ez most nem sikerült.

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 26. FORDULÓ

KTE Labdarúgó Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 0–2 (0–1)

Kecskemét

Vezette: Juhász László (Kiss S., Ártim J.)

Gólszerző: Szűcs T., Knolmár

Honvéd: Tóth B. – Hajzlinszki (Knolmárm, 53.), Bezzeg, Horváth K., Koblinger (Kis K., 59.), Sebe, Szűcs T. (Ledacs-Kis, 53.), Szántó (Mihály B., a szünetben), Zsigmond (Móga, 73.), László M. (Varga P., 73.), Klausz (Szűcs L., 73.)

Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Szervezett ellenféllel találkoztunk, amely sokat fejlődött az őszhöz képest. Az első félidőben nem voltunk kellően stabilak, többször is a védelmünk mögé tudtak kerülni, a második félidőre a védekezésünk feljavult a helyzetkihasználásunk viszont lehetett volna jobb is. A játék ezúttal nem volt a legjobb, de győzelmünk így is megérdemelt.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!