aktuális híreink

Kell a három pont!

Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható

2019-03-01 13:40:00

A Tiszakécske elleni szerdai kupameccset követően szombaton is hazai pályán szerepel a Budapest Honvéd FC, együttesünk az OTP Bank Liga utolsó helyén álló Szombathelyi Haladást fogadja.

„Hazai környezetben meg kell szereznünk a három pontot, függetlenül attól, hogy nem lesz egyszerű a Haladás elleni mérkőzés – kezdte Supka Attila vezetőedző. – A szombathelyi együttes jól igazolt a télen Saláta Kornél és Galin Ivanov személyében, láttuk, hogy a legutóbbi bajnokijukon a Vidi is megszenvedett ellenük. Bízom abban, hogy javuló formában vagyunk, az MTK-val szemben jól néztünk ki, eredményesek is tudunk lenni, és remélem, hogy megtartjuk ezt a formát, a befejezéseknél még hatékonyabbak leszünk, gólt, gólokat szerzünk. Fontos, hogy a korábbi mérkőzések hibáit ezúttal ne kövessük el. Bízunk benne, hogy a hétvégére mindenki egészséges lesz, mert hetek óta elég sok problémával küzdünk.”

A szakvezető is tisztában van vele, hogy a Haladás vendégjátéka a kötelező győzelem kategóriájába tartozik, és a játékosok is tudják, hazai környezetben csak a siker az elfogadható.

„Bízunk bennne, hogy sokan kijönnek és segítik a csapatok, hogy elérjük a célunkat. A Haladás kapaszkodik az utolsó szalmaszálba, hiszen most kezdődik az utolsó kör, lesz tizenegy mérkőzés, akár még bentmaradhatnak, nekünk azonban nem ezzel, hanem a saját dolgunkkal kell foglalkozni, az pedig az, hogy eredményesek legyünk és ott maradjunk az élbolyban” – hangsúlyozta Supka Attila.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!