aktuális híreink

Keményen dolgozik a csapat

Négy jó riválissal szemben méretheti meg magát a Honvéd Ausztriában

2019-06-23 17:47:00

Szombaton is két edzés várt a Budapest Honvéd labdarúgóira, akik vasárnapra kaptak pihenőt Giuseppe Sannino mestertől, hétfőn pedig útra kel a gárda. Irány Ausztria, ahol június 24. és július 4. között készülnek a kispestiek, s az edzések mellett négy felkészülési mérkőzést is vív az együttes.

„Boldog vagyok, profi körülmények között készülhettünk itthon, a játékosok pedig keményen dolgoztak az edzéseken – mondta Giuseppe Sannino. – Azt láttam a labdarúgókon, jó hangulatban edzenek, és természetesen tisztában vannak azzal, hogy ez egy fontos időszak, és fontos szezon előtt áll a Honvéd, s ennek megfelelően végzik a feladatukat. A cél, hogy az edzőtáborban folytassuk az itthon elkezdett munkát, aztán majd a mérkőzéseken kiderül, hogy hol tartunk. Sokat gyakoroltunk, Ausztriában pedig négy jó ellenféllel szemben mérethetjük meg magunkat.”

A szakvezető az Európa-liga-rivális Zalgiris Vilnius kapcsán elmondta, nyilván előnyt jelent a hazája bajnokságában második helyen álló riválisnak, hogy Litvániában tart a szezon, de még van idő a párharcig. Az edzőtábor, a felkészülési meccsek pedig segíthetnek abban, hogy július 11-én a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a csapat, s kiharcolja a továbbjutást.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!