aktuális híreink

Kész a keret, de csatárt még keres a Honvéd

Több mint kétszáz labdarúgót nézett meg a stáb az átigazolások kapcsán.

2018-07-06 14:20:00

Hat játékost igazolt eddig a nyár folyamán a Budapest Honvéd FC, három védő – Batik Bence, Dino Skvorc és Uzoma Eke –, illetve három középpályás – Fousseni Bamba, Holdampf Gergő no meg Vadócz Krisztián – kötelezte el magát az együtteshez.

„Két-három hónapja tudjuk, hogy bizonyos játékosaink távoznak, s azt is, hogy lesz kereslet további két-három futballistánkra, ezért stábunk több mint kétszáz labdarúgót nézett meg azokra a posztokra, amelyekre igazolni szeretnénk – kezdte George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa. – Az átigazolásokat befejeztük, de van egy kivétel. Kapusposzton, a védelemben és a középpályán erősek vagyunk, felvesszük a versenyt bármelyik magyar csapattal. Az viszont evidens, hogy bár három-négy fiatal támadó is kopogtat az első csapat ajtaján, többségük még nincs kész 90 percre az NB I-ben, miközben a három kezdőcsatárunkból kettő távozott. Továbbra is csak minőségi játékost kívánunk igazolni, így az a feladatunk, hogy találjunk még egy, vagy két erősítést jelentő támadót.”

George F. Hemingway hozzátette, elképzelhető, hogy a klub nem tud azonnal támadót igazolni, lehetséges, hogy augusztusig várni kell, amíg tisztul a piac, de a Honvéd célja, hogy minél előbb találjon megfelelő játékost a támadósorba.

„A következő idényben is szeretnénk jól szerepelni, és tudjuk, ehhez ezt a pozíciót még meg kell erősíteni” – hangsúlyozta George F. Hemingway.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!