aktuális híreink

Kettőből kettő

Az U16-os és az U15-ös csapatunk is győzött

2019-01-19 12:53:00

A csehországi Magyarhradi (Uherske Hradista) városában játszott felkészülési mérkőzés a Budapest Honvéd-MFA U16-os és U15-ös együttese, az ellenfél a cseh első osztályú 1. FC Slovacko volt, csapatink pedig mindkét találkozót megnyerték.

 

U16

1. FC SLOVACKO–BUDAPEST HONVÉD-MFA 1–3

Gólszerző: Keresztes, Kerezsi, Kiss L.

Honvéd: Salka – Varga, Pekár, Zsigmond, Benczeleitner – Kovács (Kárász), Keresztes, Nyitrai (Horváth) – Kozma (Hajas), Páll (Kiss L), Kerezsi (Tarcson)

Vezetőedző: Nagy Mihály

Nagy Mihály:– Kemény munkával telt az elmúlt két hét, ehhez képest kifejezetten jól és tetszetősen játszottunk. Ami negatívum, hogy sok helyzetet hagytunk ki. A győzelmünk teljesen megérdemelt volt.

 

U15

1. FC SLOVACKO–BUDAPEST HONVÉD-MFA 1–2

Gólszerző: Mázsás, Birkás

Honvéd: Schrankó – Gera (Patócs), Nagy, Moery, Pilter – Rácz (Scsoka), Polák, Tarcson (Birkás) – Mázsás, Klausz (László), Fehér (Zsigmond)

Vezetőedző: Isa Gábor

Isa Gábor:– Egy nagyon képzett, kulturált, felépített játékot játszó ellenféllel találkoztunk. Jól kezdtük a mérkőzést, több nagy lehetőségünk is kimaradt, míg a hazaiak a félidő végen egy szögletet befejeltek így a szünet 1–0 volt oda. A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült, és két szép támadás után sikerült megfordítanunk az eredményt. Örülök, hogy nagyon masszívan, szűken védekeztünk, és hogy három fiatalabb játékos is pályára lépett nálunk. Elégedett vagyok a mutatott játékkal.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!